Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει με τίποτα να δείτε αυτό το sex tape πασίγνωστης ηθοποιού (video)

Newsbomb

Όσο δύσκολο και αν είναι να μην υποκύψετε στον «καυτό» πειρασμό αν ποτέ βρεθείτε ένα κλικ μακριά από το sex tape της εκρηκτικής Jessica Alba, ΜΗΝ το πατήσετε!

Και αυτό γιατί δεν είναι τίποτα άλλο από αποδοχή εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας ή όπου αλλού…

alba sextape2

Αν κάνετε λοιπόν το λάθος θα ανοίξουν αυτόματα πορνογραφικές σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (επιθετικές διαφημίσεις), ενώ το κακόβουλο λογισμικό που θα έχει ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, όχι μόνο θα προσβάλλει με ιό όλους τους λογαριασμούς σας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και θα επιτρέψει την πρόσβαση τρίτου σε αυτούς.

alba sextape

Παράλληλα θα εγκατασταθεί ένα πρόσθετο στον browser σας, ενώ θα ανοίξει αυτόματα μια «ψεύτικη» ιστοσελίδα που θα θυμίζει YouTube. Κάνοντας, δε, κλιλ, πιστεύοντας ότι θα απολαύσετε το πολυπόθητο ακατάλληλο βίντεο, θα ανοίξει το Facebook και θα διασπείρετε τον ιό σε όλους τους «φίλους» σας!

«Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα συστήματα για να εμποδίσουμε να εμφανίζονται επιβλαβείς συνδέσεις και αρχεία στο Facebook. Τα συστήματά μας αυτά μπλοκάρουν την πλειοψηφία των κακόβουλων λογαριασμών και οι επεκτάσεις τους δεν είναι λειτουργικές στην πλατφόρμα μας. Παράλληλα, απομακρύνουν και τα πρόσθετα από τους browsers σας», αρκέστηκε να δηλώσουν οι υπεύθυνοι του Facebook.

Μάλλον θα πρέπει τελικά να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι δεν θα δείτε ποτέ sex tape Jessica Alba…

Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση για παρηγοριά: