Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αντέχετε; Διάσημο μοντέλο έβαλε φωτιά στη θηλή της για να διαμαρτυρηθεί! (video)

Newsbomb

Σε μια σοκαριστική διαμαρτυρία προχώρησε διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία, προκαλώντας σάλο, αντιδράσεις και συγκρούσεις απόψεων στα social media.

Η Imogen Anthony δεν δίστασε, λοιπόν, να βάλει φωτιά με έναν αναπτήρα στη θηλή της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία και τη σεξουαλική ανισότητα!

Και αυτό γιατί το Instragram κατέβασε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

«Free the Nipple» είναι το σύνθημα της 26χονης Anthony η οποία μάχεται για τα δικαιώματα της… ελεύθερης θηλής στο διαδίκτυο, αλλά και για να επιτραπεί ο δημόσιος θηλασμός, ο οποίος θεωρείται ποινικό αδίκημα, ως ασέλγεια, σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

fwtia rwga

Αφού ζητά λοιπόν το γυναικείο γυμνό να αντιμετωπίζεται όπως και το ανδρικό, η Anthony καλεί όλες τις γυναίκες να δώσουν μαζί της τη μάχη.

«Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον, κάτι τόσο φυσικό ένα στήθος ή η δυνατότητα μιας γυναίκας να εκφράσει τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και σωματική της ομορφιά, θα γίνονται περισσότερο αποδεκτές από το σημερινό πολιτισμό, χωρίς να την αποκαλούν πόρνη ή κάποια που δεν σέβεται τον εαυτό της», είχε γράψει κάτω από μία γυμνή (τι άλλο;) φωτογραφία της που είχε ανεβάσει…