Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος με ακατάλληλο βίντεο σέξι μοντέλου – Δεν φαντάζεστε το σοκαριστικό μυστικό που κρύβει!

Newsbomb

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες (celebrities ή μη) που θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και των social media να επιλέγουν το σίγουρο δρόμο του… γυμνού, ωστόσο η Naike Rivelli προκάλεσε σάλο για ένα διαφορετικό λόγο.

Δεν είναι τόσο οι… αποκαλύψεις της, αφού έχει συνηθίσει τους fans της σε εμφανίσεις με ελάχιστα ή καθόλου ρούχα, αλλά το σοκαριστικό μυστικό που κρύβει το ακατάλληλο αυτό βίντεο.

Και πώς όχι όταν το τράβηξε η ίδια της η μητέρα! Αυτή μάλιστα δεν είναι άλλη από τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό και πρώην sex symbol Ορνέλα Μούτι!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα η οικογένεια έγινε επίσης θέμα συζήτησης στα τοπικά μέσα και τα social media λόγω μιας άλλης φωτογραφίας της 42χρονης Rivelli στην οποία απαθανατίζονταν ολόγυμνη και ήταν τραβηγμένη και από τους δύο γονείς της!

«Ποιος τράβηξε αυτήν τη φωτογραφία μου;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, πριν αποκαλύψει τη σοκαριστική απάντηση με μια άλλη εκδοχή της φωτογραφίας (δείτε τις στο γκάλερι).

«Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό», «Τι προσπαθεί να δείξει; Ποιος προσπαθεί να είναι σέξι μπροστά στους γονείς του;» σχολίασαν - και με το δίκιο τους - οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου…