Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ξεχάστε το πορνό που ξέρατε! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νέα τάση και τι θα κάνουν οι πορνοστάρς!

Newsbomb

Στο ταμείο ανεργίας απειλεί να στείλει τους πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών η νέα τάση στο πορνό, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται να «κατακτήσει» μεγάλο κομμάτι από την πίτα της ροζ βιομηχανίας.

Γιατί μπορεί το 3D πορνό να είναι κάτι καινούριο, που απαιτεί (όμως) τη συμμετοχή πραγματικών πορνοστάρς, ωστόσο ίσως να πρέπει να θεωρείται ήδη ξεπερασμένο!

Και υπεύθυνη γι΄ αυτό είναι η νέα τάση, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του ακατάλληλου θεάματος φλερτάρουν με την απόλυση.

Και πώς όχι όταν τη βρόμικη δουλειά θα την κάνουν πλέον… ολογράμματα!

Οι εικονικοί ηθοποιοί όχι μόνο θα κοστίζουν λιγότερο, αλλά θα προσφέρουν την ίδια (και ακόμη περισσότερη) απόλαυση στο θεατή, καθώς θα είναι το ίδιο ρεαλιστικοί, αψεγάδιαστοι και όπως ακριβώς επιτάσσει η αχαλίνωτη φαντασία του «πελάτη»!

Στυλίστες, μακιγιέζ, τεχνικοί ήχου και φωτισμού, όπως και ολόκληρα συνεργεία θα είναι έτσι... αχρείαστοι, αφού για το τέλειο αποτέλεσμα θα φροντίζουν προγραμματιστές και ειδικοί στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας…

Holographic porn

«Ένας άνθρωπος δεν θα έχει θέσει στο νέο κόσμο του πορνό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μελλοντολόγος Dr. Ian Pearson, συντάκτης μιας έκθεσης σχετικά με το μέλλον του σεξ, συμπληρώνοντας: «Το μόνο που θα χρειάζεται ένα στούντιο είναι ένα λογισμικό και έναν ηθοποιό με χαμηλή αμοιβή. Οι οίκοι ανοχής θα μπορούν να χρησιμοποιούν γυναίκες (αν δεν αντικατασταθούν και αυτές από ρομπότ) λόγω συναισθήματος και προσωπικής επαφής, όμως το πορνό δεν θα χρειάζεται πια ανθρώπους».

Αν, δε, σε όλο αυτό προσθέσετε και το πορνό εικονικής πραγματικότητας, όπως και τα ρεαλιστικά video games, τότε εύκολα μπορεί να υποψιαστεί κανείς πως το πορνό όπως το ξέρουμε σήμερα κινδυνεύει με αφανισμό.

pornographic

Δυο πασίγνωστες μάλιστα ιστοσελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες ανακοίνωσαν ήδη τα σχέδιά τους - βάσει των οποίων θα φέρουν στο σαλόνι σας τρισδιάστατες γυμνές γυναίκες - παρουσιάζοντας μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Holo-Cam. Το μόνο που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος είναι ένα smartphone και έναν προβολέα 3D, ενώ μέσω μιας εφαρμογής με μάσκα θα μπορεί να επιλέγει ακόμα και τι άρωμα θέλει να μυρίσει!

Η μάσκα «OhRoma» κοστίζει 69.99 δολάρια και τα αρώματα 5.99 έως 9.99 το καθένα...

Holographic porn2

«Οι πορνοστάρς θα πρέπει σίγουρα να ανησυχούν για τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο ιδρυτής της MakeLoveNotPorn.

Και μπορεί οι εργαζόμενοι στο πορνό να πρέπει όντως να προετοιμαστούν, όπως και όλοι οι επαγγελματίες εξάλλου, για τη σύγκρουση με μια επόμενη τεχνολογική επανάσταση, ωστόσο εμείς πάλι είμαστε σίγουροι πως οι λάτρεις της ατομικής… προπόνησης δεν θα αφήσουν το αληθινό πορνό να «ξεψυχήσει» τόσο άδοξα.