Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Παίκτρια ριάλιτι «μοιράστηκε» το πέος αγνώστου και προκάλεσε σάλο: «Είναι τόσο…» (video+pics)

Newsbomb

Μπορεί η Olivia Buckland να έχει… εξοικειώσει τους διαδικτυακούς της φίλους (και όχι μόνο) με τα «προσόντα» του αρραβωνιαστικού της Alex Bowen καθώς δεν διστάζει να αποκαλύψει πικάντικες λεπτομέρειες γι΄ αυτά, αλλά και για τη σεξουαλική τους ζωή, ωστόσο φαίνεται πως πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Για την ακρίβεια πέρασε στο... ευρύ κοινό, αφού «μοιράστηκε» με όλο το διαδίκτυο τη φωτογραφία ενός πέους που ανήκει σε ανυποψίαστο άνδρα, ο οποίος περίμενε το τρένο σε έναν σταθμό.

Και αυτό γιατί έκανε το λάθος, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Love Island», να φορέσει μια γκρι φόρμα χωρίς εσώρουχο! Αυτό ωστόσο που μαγνήτισε το βλέμμα της άτακτης Olivia ήταν το γεγονός πως η φύση αποδείχθηκε ιδιαίτερα… απλόχερη μαζί του!

Έκρινε, δε, ότι αυτό έπρεπε να το μάθει και ολόκληρο το ίντερνετ…

liv

«Εντάξει, ξέρω ότι είναι του Αγίου Βαλεντίνου αλλά ας δώσει κάποιος ένα εσώρουχο σε αυτόν τον άνδρα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στο γκάλερι.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εκρηκτική Βρετανίδα ανέβασε τη φωτογραφία λίγο μετά το δημόσιο κομπλιμέντο για τον ανδρισμό του συντρόφου της…

alex

«Αγαπώ εσένα και το τεράστιο πέος σου» έγραφε στην όχι και τόσο ρομαντική κάρτα που του έδωσε για του Αγίου Βαλεντίνου…