Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε γιατί καταζητείται ΜΟΝΟ η γυναίκα που έκανε σεξ στο ταμείο πιτσαρίας και όχι ο άνδρας

Newsbomb

Θύελλα φεμινιστικών αντιδράσεων (και δικαιολογημένα) θα μπορούσε να προκαλέσει η αντίδραση των βρετανικών αρχών στην υπόθεση του ξαναμμένου ζευγαριού που δεν δίστασε να σβήσει την κάψα του στο ταμείο πασίγνωστης πιτσαρίας.

Και πώς όχι, όταν σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, αναζητείται μόνο η γυναίκα και όχι ό άνδρας! Ο λόγος; Το γεγονός ότι αυτός δεν έβγαλε τα ρούχα του, παρά μόνο… αυτό που χρειαζόταν για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του!

sex pitsaria2

Η 28χρονη Daniella Hirst, κλήθηκε μάλιστα να επισκεφθεί (και όχι για ξενάγηση) το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο North Yorkshire, καθώς «οι αστυνομικοί δεν ενδιαφέρονται να μιλήσουν στον 31χρονο Craig Smith αφού δεν γδύθηκε»!

«Μου είπαν ότι έπρεπε να διερευνήσουν το αδίκημα της προσβολής δημοσίας αιδούς γιατί φαινόντουσαν τα οπίσθιά μου», ανέφερε η ξεδιάντροπη Βρετανίδα, υποστηρίζοντας: «Ο Craig ήταν όμως αυτός που μου κατέβασε το παντελόνι για να κάνουμε σεξ».

Η Daniella δεν δίστασε πάντως να αποκαλύψει για μία ακόμη φορά τα μελλοντικά τους σχέδια, καθώς όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την κλήση της αστυνομίας, αλλά σκοπεύει να κάνει πραγματικότητα, με τη βοήθεια του φίλου της φυσικά, τις φαντασιώσεις της για δημόσιο σεξ, αφού φέρεται να είναι εθισμένη σε αυτό.

«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να το κάνουμε και αλλού. Το top 5 μας περιλαμβάνει ένα λεωφορείο, ένα βαν, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα χωράφι», εκμυστηρεύτηκε…

Το μόνο που σχολίασε εκπρόσωπος των αρχών είναι πως η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

daniela craig2

Υπενθυμίζεται ότι η Λιντς είχε επικρατήσει της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και ένας νεαρός βάλθηκε να γράψει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς, θεωρώντας μάλλον το 1-0 της ομάδας του φτωχό…

Μόνο που το έκανε, όχι απλά σε δημόσια θέα, αλλά μπροστά στο ταμείο πασίγνωστης αλυσίδας πίτσας!

sex pitsaria

Ασυγκράτητο, ξεδιάντροπο και με ιδιαίτερα γούστα, το ζευγάρι απαθανατίζεται να κάνει σεξ λες και βρίσκεται σπίτι του, ενώ η υπάλληλος, προφανώς αμήχανη, προσπαθούσε να τους εξυπηρετήσει κόβοντας την απόδειξη και δίνοντάς τους τα ρέστα. Ο Βρετανός ωστόσο έδινε κάτι πιο... ακατάλληλο από την πλευρά του, ενώ έκοβε και… έραβε, έχοντας μπροστά του την εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών νεαρή, χωρίς να πτοείται από τους παρευρισκόμενους.

daniela

«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό που συνέβη», σχολίασε εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας, όμως η πρωταγωνίστρια του βίντεο αποδείχθηκε, εκτός των άλλων, και… λαλίστατη!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η 28χρονη Daniela Hirst, με τη βοήθεια βέβαια του 31χρονου Craig Smith, δήλωσε ότι θα κάνουν περισσότερες ανάλογες δημόσιες εμφανίσεις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «γ@μ... βαρετούς» όσους τους επικρίνουν!

daniela craig

Το ζευγάρι (που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί απολαμβάνοντας τα λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε με… ιδρώτα) υπόσχεται μάλιστα να βάλει ακόμη περισσότερη φαντασία στο ακατάλληλο παιχνίδι του, αφού, όπως εξομολογήθηκε, τη βρίσκει κάνοντας σεξ σε κοινή θέα.

«Είμαι ένα άτομο με πολύ ανοιχτό μυαλό σχετικά με το σεξ σε δημόσιους χώρους. Λατρεύω την έξαρση που δημιουργεί η αίσθηση ότι θα σε πιάσουν», δήλωσε η εκρηκτική Ντανιέλα (από όλες τις απόψεις Ντανιέλα), προσθέτοντας πως «είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και έκανε το γύρο του ίντερνετ».

«Το έχουμε κάνει σε λεωφορεία, σε βανάκι, σε ξενοδοχείο, σε πισίνα και σε χωράφι. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να το εξελίξουμε και να το κάνουμε σε όλους τους πιθανούς χώρους», ανέφερε από την πλευρά του ο Κρεγκ…