Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Βάφεται με τους… όρχεις του συντρόφου της και δεν φαντάζεστε γιατί!

Newsbomb

Μία ιδιαίτερη, φυσική και αδιαμφισβήτητα υποαλλεργική μέθοδο μακιγιάζ ανακάλυψε μια 18χρονη, το ακατάλληλο βίντεο της οποίας έγινε viral.

Και πώς όχι αφού… σκαρφίστηκε μια (τουλάχιστον) παράξενη χρήση των γεννητικών οργάνων του συντρόφου της για τον καλλωπισμό της!

«Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά», ακούγεται να επισημαίνει η… Hines στο βίντεο χρησιμοποιώντας τους όρχεις του συντρόφου της για να απλώσει το μακιγιάζ της!!!

Η 18χρονη Αμερικανίδα βρήκε εκεί που δεν το περίμενε τα «σφουγγαράκια» των ονείρων της, ενώ με το ακατάλληλο βίντεο της να κάνει το γύρο του διαδικτύου, συλλέγοντας εκατομμύρια κλικς απέκτησε πολύ παραπάνω από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν.

orxeis makeup

Και αν αναρωτιέστε ευλόγως πώς στο καλό το σκέφτηκε, η Johnna - εκτός από την υποψία ότι μάλλον τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τα απόκρυφα του φίλου της - εμπνεύστηκε την ιδέα από τη νέα τάση των make up artist οι οποίοι χρησιμοποιούν τελευταία ανορθόδοξα υλικά, όπως αβγά ή κάλτσες, για να απλώσουν το φον ντε τεν στα πρόσωπα των πελατισσών τους.

Μόνο που η νεαρή βρήκε το πιο… ακατάλληλο για να πετύχει το τέλειο, όπως ισχυρίζεται, αποτέλεσμα. Βέβαια για την υλοποίηση του beauty tip πήρε δύναμη και παρότρυνση από τους χιλιάδες followers της στο Twitter οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν να ανεβάσει βίντεο μόλις τους πέταξε την ιδέα, ψηφίζοντας «ναι» στην πιο περίεργη ίσως ψηφοφορία στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό.

damon

«Θέλετε να ανεβάσω ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιώ τους όρχεις του Damon ως σφουγγαράκι μακιγιάζ;», ρώτησε η τολμηρή νεαρή, με το 59% των followers της να απαντούν «ναι» και 41% να προσπαθούν να την αποτρέψουν.

H Hines δεν μπορούσε παρά να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή και να δημοσιεύσει το βίντεο, επισημαίνοντας: «Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά και απλώνεται το μέικ απ ομοιόμορφα»!

Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό, τα σχόλια ήταν ποικίλα και ευρύτατου φάσματος: από σοκ, αποτροπιασμό και αηδία μέχρι... απορία και θαυμασμό για το θάρρος της ξεδιάντροπης 18χρονης.

hines6