Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αδιανόητο: Μεθυσμένος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του χρησιμοποιώντας βλήμα όλμου ως sex toy (Pics+Vid)

Newsbomb

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα κατά τη διάρκειας μιας ξέφρενης νύχτας με αλκοόλ και σεξ όταν ο σύζυγός φέρεται να χρησιμοποίησε ένα βλήμα όλμου ως sex toy.

Ο Ρουμπέν Βαλέρα Κορνέο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για το φόνο της γυναίκας του στο σπίτι τους στην Αρεκίπα του Περού, κατάθεσε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλές λεπτομέρειες από το εν λόγω βράδυ καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αλλά θυμάται τη σύζυγό του να τον προτρέπει να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι ως σεξουαλικά παιχνίδια.

1520356156

Ισχυρίζεται δε, ότι κοιμήθηκε και συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν ξύπνησε και βρήκε το κορμί της γυναίκας του να κείτεται παγωμένο δίπλα του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι εντόπισαν το βλήμα με ίχνη αίματος και ηβικές τρίχες μέσα σε μια τσάντα, μαζί με άλλα sex toys.

600 1520225599783

Ο αρχηγός της αστυνομίας Αρεκίπα Χαβιέ Αράνα δήλωσε ότι το στρατιωτικό βλήμα, το οποίο ήταν ανενεργό και χρησιμοποιούταν ως διακοσμητικό βιβλιοθήκης, είχε μήκος περίπου 40 εκατοστών και πλάτος πέντε εκατοστών. Δίπλα στο κρεβάτι βρέθηκαν επίσης παυσίπονα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για την ανακούφιση από τον πόνο, πρόσθεσε.

Πηγή: The Sun