Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ασυγκράτητο αφεντικό το κάνει με τη γραμματέα του σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη (video)

Newsbomb

Σάλο και τριγμούς σε κινεζικό κολοσσό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχει προκαλέσει ένα ακατάλληλο βίντεο με πρωταγωνιστές τον CEO της εταιρίας και τη γραμματέα του.

Και πώς όχι αφού σε αυτό απαθανατίζονται να έρχονται σε (πιο) στενή (δεν γίνεται) επαφή, πάνω στο τραπέζι της αίθουσας συνεδριάσεων, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Guangzhou. Το γεγονός μάλιστα ότι αδυνάτησαν να συγκρατήσουν τις σεξουαλικές ορμές τους ενώ είχαν ξεχάσει να κλείσουν την τηλεδιάσκεψη με άλλα κορυφαία στελέχη της «Southern Power Grid» από πέντε διαφορετικές επαρχίες, ενδέχεται να κοστίσει πολύ ακριβά στον CEO ο οποίος παρέδωσε απερίσκεπτα ζωντανό μάθημα σύσφιξης σχέσεων στους συνεργάτες του, αλλά και σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Το βίντεο, στο οποίο ο άτακτος Κινέζος εκμεταλλεύεται το διάλλειμα της τηλεδιάσκεψης, ζητώντας από τη γραμματέα του να παραμείνει στην αίθουσα ώστε να συζητήσουν τα αποτελέσματα της διάσκεψης και να τον… αποφορτίσει, διέρρευσε στο διαδίκτυο όπου έγινε - όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο - viral σε χρόνο ρεκόρ, με τη μεγαλύτερη κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Weibo» να αναγκάζεται μάλιστα να μπλοκάρει τις φράσεις «Southern Power Grid» και «Use Love to Make Power».

Και αυτό γιατί το ακατάλληλο βίντεο… διαφήμιση για το εργασιακό περιβάλλον της εταιρίας λογοκρίθηκε, ενώ συνελήφθησαν και δύο εργαζόμενοι της εταιρίας!

Όχι όμως οι πρωταγωνιστές του βίντεο που ίσως σκεφτήκατε, αλλά δύο 30χρονοι συνάδελφοί τους (ένας άνδρας και μια γυναίκα που γυρίζουν το κεφάλι στο Tang και Wang αντίστοιχα), οι οποίοι κατηγορούνται για δυσφήμηση, αλλά και διασπορά «ψευδών ειδήσεων», αφού μοιράστηκαν το ακατάλληλο υλικό. Η εταιρία - μία από τις δύο μάλιστα κρατικές - παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι έτοιμη να τους επιβάλει αυστηρές κυρώσεις αφού ομολόγησαν πως ευθύνονται για τη διαρροή.

Από την πλευρά του, ο ξεχασιάρης CEO της Southern Power Grid μπορεί να αναγνωρίστηκε σε κάποια social media, ωστόσο φέρεται να απείλησε πως θα υποβάλει μήνυση εναντίον όλων όσοι τον «χτυπούν» σκοπίμως…