Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

«Ξαναμμένοι» τουρίστες κάνουν σεξ σε θάλασσα της Ταϊλάνδης (video)

Newsbomb

Την… κάψα τους μέσα στη θάλασσα της διαβόητης πλέον Πατάγια στην Ταϊλάνδη, αποφάσισαν να σβήσουν δύο ασυγκράτητοι τουρίστες.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα και… πολλά βλέμματα στη δημοφιλή παραλία Τζομτιέν, περίπου 165 χλμ νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ, πριν καν δύσει ο ήλιος, το «ξαναμμένο» ζευγάρι, αφού έβγαλε το μαγιό του, έκανε το ίδιο και με τα… μάτια του, αδυνατώντας να συγκρατήσει τις ορμές του.

Και κάπως έτσι, με τα κινητά να… σηκώνονται αστραπιαία, από τη στιγμή που δεν πήγαν τουλάχιστον λίγο πιο απόμερα ή βαθιά, οι επιδόσεις τους κάτω από το νερό (και δεν αναφερόμαστε στο πόσο μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους) κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι η Πατάγια είναι διάσημο «αμαρτωλό» θέρετρο προσελκύοντας εκατομμύρια τουρίστες που ψάχνουν τη σαρκική κυρίως ηδονή, κάθε χρόνο.

Η συγκεκριμένη πλαζ που φιλοξένησε και το... ακατάλληλο ερασιτεχνικό σόου έχει μήκος 6 χλμ, ενώ είναι γεμάτη από μπιτς μπαρ που «ξεχειλίζουν» από κόσμο, ενισχύοντας τις υποψίες πως οι δύο τουρίστες ενδέχεται να είχαν «αντικαταστήσει» το αίμα στις φλέβες τους με αλκοόλ.