Το ζευγάρι που έχει γίνει πρώτο θέμα στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και εκπομπές της Σερβίας.

Εκείνη μόλις 21 ετών Εκείνος είναι 74. Και όμως είναι εραστές και μάλιστα όπως δηλώνουν κάνουν σεξ κάθε μέρα!

Μπορεί η Μιλιάνα Μπογκτάνοβις να έχει 53 χρόνια διαφορά από τον σύντροφο της αυτό όμως δεν τους εμπόδισε καθόλου να κάνουν αίτηση για να μπουν στο ριάλιτι με τίτλο Parovi που μεταδίδει η τηλεόραση της Σερβίας.

«Μπήκαμε στο σόου για να δείξουμε ότι εγώ και ο Μιλόικο κάνουμε σεξ κάθε μέρα χωρίς να χρησιμοποιεί ο Μιλόικο κάποιο βοήθημα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» λέει η Μιλιάνα.

1-9.jpg
01
Εκείνη είναι μόλις 21 ετών σαν τα κρύα τα νερά. Ψηλή, λεπτή με υπέροχο κορμί και όμορφο πρόσωπο.

Δεν είναι όλα όμως αγγελικά πλασμένα για το ζευγάρι. Ο Μιλόικο αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα και έτσι δεν μπορούν να εφαρμόσουν την «ιεραποστολική στάση», κάτι που ωστόσο δεν τους πτοεί καθόλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η 21 ετών Μιλιάνα λέει μάλιστα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Μιλόικο: «Δεν νιώθω έλξη για τους νέους. Θέλω ο άνδρας να είναι ώριμος και να έχει γκρίζα μαλλιά και να φοράει γυαλιά. Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι».

Η Μιλιάνα και ο Μιλόικο μάλιστα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε επιχείρησαν να παντρευτούν αλλά η Σερβική εκκλησία δεν τους επέτρεψε με το σκεπτικό πως απαγορεύεται να παντρεύονται άτομα με διαφορά άνω των 20 ετών!

5-7.jpg
01
Η 21 ετών Μιλιάνα λέει μάλιστα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Μιλόικο!

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος στο Αιγαίο»: Σύγκρουση Τουρκίας – ΗΠΑ για… χάρη της Ελλάδας

Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη – Κατολισθήσεις και προβλήματα στις πτήσεις