Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Εκείνη 21 ετών, ο εραστής της 74 - Μπήκαν σε reality για να αποδείξουν ότι κάνουν σεξ κάθε μέρα!

Newsbomb

Το ζευγάρι που έχει γίνει πρώτο θέμα στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και εκπομπές της Σερβίας.

Εκείνη μόλις 21 ετών Εκείνος είναι 74. Και όμως είναι εραστές και μάλιστα όπως δηλώνουν κάνουν σεξ κάθε μέρα!

Μπορεί η Μιλιάνα Μπογκτάνοβις να έχει 53 χρόνια διαφορά από τον σύντροφο της αυτό όμως δεν τους εμπόδισε καθόλου να κάνουν αίτηση για να μπουν στο ριάλιτι με τίτλο Parovi που μεταδίδει η τηλεόραση της Σερβίας.

«Μπήκαμε στο σόου για να δείξουμε ότι εγώ και ο Μιλόικο κάνουμε σεξ κάθε μέρα χωρίς να χρησιμοποιεί ο Μιλόικο κάποιο βοήθημα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» λέει η Μιλιάνα.

Δεν είναι όλα όμως αγγελικά πλασμένα για το ζευγάρι. Ο Μιλόικο αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα και έτσι δεν μπορούν να εφαρμόσουν την «ιεραποστολική στάση», κάτι που ωστόσο δεν τους πτοεί καθόλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η 21 ετών Μιλιάνα λέει μάλιστα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Μιλόικο: «Δεν νιώθω έλξη για τους νέους. Θέλω ο άνδρας να είναι ώριμος και να έχει γκρίζα μαλλιά και να φοράει γυαλιά. Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι».

Η Μιλιάνα και ο Μιλόικο μάλιστα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε επιχείρησαν να παντρευτούν αλλά η Σερβική εκκλησία δεν τους επέτρεψε με το σκεπτικό πως απαγορεύεται να παντρεύονται άτομα με διαφορά άνω των 20 ετών!

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος στο Αιγαίο»: Σύγκρουση Τουρκίας – ΗΠΑ για… χάρη της Ελλάδας

Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη – Κατολισθήσεις και προβλήματα στις πτήσεις