Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Η «αόρατη» πολική αρκούδα Magpie κοσμεί το doodle της Google

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Η «αόρατη» πολική αρκούδα Magpie κοσμεί το doodle της Google

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Αφιερωμένο στους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 είναι -για τρίτη συνεχόμενη ημέρα- το doodle της Google, που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές είναι και τέσσερις Έλληνες: ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).

 doodle

Δείτε το doodle της Google για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 ολοκληρωμένο εδώ.

Πρωταγωνιστής στο σημερινό doodle είναι η Magpie, μία πολική αρκούδα που αγωνίζεται στο σλάλομ, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι το... άθλημα της, μιας και καταφέρνει να περάσει την γραμμή του τερματισμού σε χρόνο ρεκόρ!

Στην Ελλάδα, οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 καλύπτονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να μεταδώσει περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας. Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα και για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.