SOCIAL MEDIA

Τώρα θα παίζετε και στο Facebook Messenger

Τώρα θα παίζετε και στο Facebook Messenger

Το Facebook δεν έχει κρύψει την πρόθεση του να «εμπλουτίσει» τις λειτουργίες του Messenger. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής πλατφόρμα, βρίσκεται σε συζητήσεις με δημιουργούς παιχνιδιών προκειμένου σύντομα οι χρήστες της εφαρμογής άμεσης επικοινωνίας (instant messaging) να μπορούν να παίζουν και παιχνίδια.

Τα παιχνίδια αυτά θα είναι μάλλον απλά σε σύλληψη και gameplay, δηλαδή θα είναι casual games, αλλά η «εισαγωγή» τους στην πλατφόρμα του Messenger δίνει μία ιδέα των σχεδίων που υπάρχουν στο Facebook αναφορικά με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Μέχρι τώρα, το Facebook έχει προσπαθήσει να πείσει τους δημιουργούς εφαρμογών να ενσωματώσουν apps και νέα χαρακτηριστικά στο Messenger αλλά μέχρι τώρα οι όποιες προσθήκες περιορίζονται σε emoticons και emojis. Αν τα παιχνίδια θα είναι αυτό που θα κάνει τους δημιουργούς εφαρμογών να έρθουν στην πλατφόρμα του Messenger είναι ένα ερώτημα αρκετά δύσκολο να απαντηθεί.
Σημειωτέον πως όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε ερωτηθεί γιατί κρατά και το Messenger και το Whats App, η απάντηση ήταν πως το δεύτερο είναι περισσότερο για επικοινωνία και το πρώτο είναι μία πλατφόρμα περιεχομένου. Και προς τα εκεί δείχνει να κινείται η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Σχετικές ειδήσεις