SOCIAL MEDIA

Η νέα αλλαγή στον τρόπο χρήσης του Twitter που φέρνει τα πάνω-κάτω (Pic)

Η νέα αλλαγή στον τρόπο χρήσης του Twitter που φέρνει τα πάνω-κάτω (Pic)

Σε μια από τις σημαντικότερες αλλαγές από την αρχή της λειτουργίας του προχώρησε σταδιακά από χθες Δευτέρα (19/9) το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, επιτρέποντας στους χρήστες του να δημοσιεύσουν φωτογραφίες, βίντεο, εικόνες GIF, δημοσκοπήσεις και αποσπάσματα από άλλα tweets, χωρίς όλα τα παραπάνω να υπολογίζονται στο περιοριστικό όριο των 140 χαρακτήρων.

Πλέον αφού τα συνημμένα αρχεία πολυμέσων δεν μειώνουν τον αριθμό χαρακτήρων, οι χρήστες θα μπορούν να συνθέτουν μεγαλύτερα tweets.

Αν και το Twitter ανακοίνωσε το νέο αυτό σχέδιο από τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία δεν είχε ορίσει ημερομηνία για την υλοποίηση της αλλαγής.

Επιπλέον, το Twitter εξετάζει το ενδεχόμενο να επιδείξει παρόμοια επιείκεια σε tweets που αφορούν σε άμεσες απαντήσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge, το δημοφιλές διαδικτυακό μέσο θα πάψει να υπολογίζει τα ονόματα ή ψευδώνυμα στην αρχή κάθε tweet στο όριο των 140 χαρακτήρων.

Δοκιμάστε το νέο τρόπο χρήσης του Twitter και μην ξεχάσετε να ακολουθήστε το λογαριασμό του Newsbomb.gr για να είστε διαρκώς ενημερωμένοι.

Σχετικές ειδήσεις