SOCIAL MEDIA

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Το doodle της Google και ο... γυμνόστηθος αθλητής (photos)

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Το doodle της Google και ο... γυμνόστηθος αθλητής (photos)

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Αφιερωμένο στουςΧειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018είναι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τοdoodle της Google, που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ τηςΝότιας Κορέαςκαι θα διαρκέσουν έως και τηνΚυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 - Δείτε τις φωτογραφίες με τον αθλητή που έκλεψε την παράσταση

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος π[ου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Η κοινή παρουσία υπό την ίδια σημαία Βόρειας και Νότιας Κορέας, ο γυμνόστηθος – παρά τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν – σημαιοφόρος της Τόνγκα, το τεράστιο περιστέρι ειρήνης υπό τους ήχους του Imagine του Τζον Λένον, ήταν μερικά από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στην τελετή έναρξης. Περίπου 3.000 αθλητές από 93 χώρες του κόσμου θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο σε 15 αθλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ DOODLE ΤΗΣ GOOGLE

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι και τέσσερις Έλληνες: ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).

Το doodle της Google για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018:

download

Όπως, συνηθίζεται ήδη έχουν αρχίσει κάποια αγωνίσματα και παράλληλα επίσημες προπονήσεις στα Ολυμπιακά Στάδια για τους αθλητές. Την… κορδέλα των αγωνισμάτων έκοψε το κέρλινγκ, το οποίο έχει αρχίσει από την Πέμπτη (8/2) με τους πρώτους αγώνες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί με νίκες για ΗΠΑ, Νορβηγία, Κορέα και Ελβετία. Παράλληλα, όμως, με το πρώτο αγώνισμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έχουν ξεκινήσει και οι επίσημες προπονήσεις άλλων αθλημάτων που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τις πιο εντυπωσιακές εικόνες -για την ώρα- από τις προπονήσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 έχει χαρίσει το σνόουμπορντ. Τόσο με τα απίθανα άλματα που επιχειρούν οι αθλητές όσο και με κάποιες… πτώσεις. Ήδη στο Phoenix Snow Park, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσημα και τα άλματα των αθλητών, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έχουν κάνει τις πρώτες προπονήσεις χαρίζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες.

19072599

Στην Ελλάδα, οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να μεταδώσει περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας. Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα και για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Για ακόμη μία χρονιά ο αθλητής της Τόνγκα, Pita Taufatofua, θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ξανά ο σημαιοφόρος και -φυσικά- εμφανίστηκε όπως τον γνωρίσαμε, χωρίς μπλούζα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις