SOCIAL MEDIA

Η Ellen DeGeneres, η Kylie Jenner και το... αυγό (pics+vid)

Η Ellen DeGeneres, η Kylie Jenner και το... αυγό (pics+vid)
PIXABAY

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα… αυγό αυτοπαρουσιάστηκε στο Instagram με τη φιλοδοξία να σπάσει κάθε ρεκόρ σε likes, συγκεκριμένα εκείνο της Kylie Jenner, και τα κατάφερε. 

Το νέο στοίχημα όμως ανήκει στην Ellen DeGeneres, η οποία προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του αυγού για τη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram.

Η εικόνα του αυγού, η μοναδική η οποία έχει αναρτηθεί από τον χρήστη world_record_egg, συγκέντρωσε από τις 4 Ιανουαρίου περισσότερα από 49 εκατομμύρια «likes», αποτελώντας πλέον τη δημοφιλέστερη ανάρτηση στο Instagram.

Μέχρι πρότινος, η δημοφιλέστερη φωτογραφία στο Instagram –συγκεντρώνοντας πάνω από 18 εκατομμύρια «likes»- ήταν εκείνη της Κάιλι Τζένερ, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα όπου εμφανίζεται να κρατά το χέρι της νεογέννητης τότε κόρης της, Στόρμι.

Στο μήνυμά του, ο… εμπνευστής της φωτογραφίας με το αυγό απηύθυνε κάλεσμα για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ από likes, ενώ σε «story» που δημοσίευσε μετά την κατάρριψη του ρεκόρ, έκανε λόγο για «τρέλα».

Η πασίγνωστη κωμικός έχει αποφασίσει να σπάσει αυτό το ρεκόρ, γεγονός που ανακοίνωσε από την εκπομπή της και είναι σίγουρη ότι έχει βρει την κατάλληλη φωτογραφία.

Η «Eggward Shellington Jenner III» μπορεί να μην έχει απειλήσει ακόμα το ρεκόρ του αυγού, όμως είναι η δημοφιλέστερη φωτογραφία της Εllen με πάνω από 4,4 εκατομμύρια likes.

Έχει ξεπεράσει τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον Dwyane «The Rock» Johnson, με την Julia Roberts και τη φωτογραφία από τη βράβευσή της με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας των ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις