SOCIAL MEDIA

Οι 3 τρόποι για να μην καταλάβει πως του/της κάνεις stalking στο Instagram

Οι 3 τρόποι για να μην καταλάβει πως του/της κάνεις stalking στο Instagram
PIXABAY

Δε χρειάζεται να ξέρει πως κοιτάς καθημερινά τον λογαριασμό του στο instagram.

Ξέρουμε πως πλέον τα social media είναι ένας από τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει στην ζωή των τριγύρω σου. Όσο εκείνοι βέβαια το επιτρέπουν μέσω των φωτογραφιών τους και των Instagram stories τους.

Οι περισσότεροι από εμάς, αν θέλουμε κάποιον δεν ξεχνάμε να κάνουμε ένα γρήγορο καθημερινό stalking στο account του.

Ποια όμως είναι τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι χρήστες και οι άλλοι καταλαβαίνουν πως κάποιος/κάποια κοιτά αρκετά συχνά το account;

1. Μην πατάς like σε παλιές φωτογραφίες. Η συγκεκριμένη κίνηση επιτρέπεται μόνο σε όσους έγιναν την ίδια μέρα φίλοι, καθώς είναι αναμενόμενο πως και οι δύο πλευρές θα κάνουν κάποιου είδους scroll down για να δουν τις φωτογραφίες του νέο Instagram φίλου του.

2. Μην βλέπεις το Instagram story από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Τα stories αυτού του λογαριασμού ίσως σου εμφανίζονται πρώτα πρώτα, οπότε δώσε τουλάχιστον ένα μισάωρο ως περιθώριο πριν πατήσεις το κλικ. Βαθιές ανάσες και υπομονή.

3. Μην σχολιάζεις διαρκώς κάτω από τις φωτογραφίες του/της. Το παν δεν είναι να δίνεις πάντα το παρόν. Νομίζουμε πως καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοούμε. Μερικές φορές πρέπει να γίνεται αισθητή και η ΑΠΟΥΣΙΑ σου.

Σχετικές ειδήσεις