SOCIAL MEDIA

Ο διαγωνισμός που τρέλανε το Facebook: Με 16 ευρώ κερδίζεις μία έπαυλη εκατομμυρίων - Δες πώς

Ο διαγωνισμός που τρέλανε το Facebook: Με 16 ευρώ κερδίζεις μία έπαυλη εκατομμυρίων - Δες πώς
Το σπίτι των ονείρων σου κοστίζει μόλις 16 ευρώ...
Facebook

Το μόνο που χρειάζεται για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την υπέροχη τριώροφη βίλα αξίας 1,7 εκατ. δολαρίων που βρίσκεται στην Αλμπέρτα του Καναδά και έχει θέα τα Βραχώδη Όρη, είναι να δώσεις 25 καναδέζικα δολάρια (16,50 ευρώ) και να γράψεις ένα μικρό κείμενο.

Η ιδιοκτήτριά της πολυτελούς βίλας, η Άλλα Βάγκνερ, μετά από ένα ατύχημα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπίτι, παρά μόνο έναν όροφο και γι′ αυτό τον λόγο αποφάσισε να διοργανώσει το διαγωνισμό για να το ξεφορτωθεί.

Η έπαυλη έχει εμβαδόν 500 τμ. και κτίστηκε το 2011. Είναι τριώροφη, βρίσκεται μπροστά σε λίμνη και βλέπει τα καναδέζικα Βραχώδη Όρη.

Η Βάγκνερ προσπαθεί να την πουλήσει εδώ και πέντε μήνες και αν δεν τα καταφέρει μέχρι τον Απρίλιο, ένας από τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα την κερδίσει.

Προϋπόθεση είναι να καταθέσεις 25 δολάρια για το δικαίωμα συμμετοχής και μία σύντομη απάντηση στην ερώτηση «πώς θα αλλάξει την ζωή σας η μετακόμιση σε αυτό το ονειρικό σπίτι μπροστά στην λίμνη».

Ο διαγωνισμός θα λήξει όταν συγκεντρωθούν 68.000 συμμετοχές, που ισοδυναμούν με τα 1,7 εκατ. δολάρια της αξίας του σπιτιού.

Η απάντηση στην ερώτηση δεν είναι απαραίτητο να γίνει γραπτώς. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσον θέλουν.

«Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά» δήλωσε η Βάγκνερ. «Θα ήθελα πολύ να κερδίσει το σπίτι μου μία οικογένεια και να ζήσει ευτυχισμένα, όπως έζησα κι εγώ εδώ...».

Μπες ΕΔΩ και δες αναλυτικά τις οδηγίες. Μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!

Σχετικές ειδήσεις