SOCIAL MEDIA

Τέλος η φιλία Κάιλι Τζένερ - Τζόρντιν Γουντς; Η απάντηση στο Twitter (pics)

Τέλος η φιλία Κάιλι Τζένερ - Τζόρντιν Γουντς; Η απάντηση στο Twitter (pics)
Οι φήμες οργιάζουν, αλλά τα social media έχουν την απάντηση
Instagram/KylieJenner

Η οικογένεια Καρντάσιαν απασχολεί για ακόμη μία εβδομάδα με τις περιπέτειές της.

Οι ερωτικές ατασθαλίες του μπασκετμπολίστα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον, έβαλαν τέλος στη σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία έχουν ένα παιδί.

Ο χωρισμός τους ήρθε μετά την αποκάλυψη της Κλόι πως ο αθλητής του NBA την απάτησε και πάλι. Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν – όταν η Καρντάσιαν ήταν ακόμη έγκυος – ο Τόμπσον είχε «συλληφθεί» από κάμερα με μία άλλη γυναίκα.

Το τρίτο πρόσωπο αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν μία άγνωστη, αλλά μία γυναίκα που έχει στενές επαφές με την οικογένεια του γνωστού ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians.

Πρόκειται για την καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ, αδελφής της Κλόε.

Το δράμα, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι έντονο, με την Καρντάσιαν να ρίχνει συχνά τα "βέλη" της στην Τζόρντιν Γουντς - όπως ονομάζεται η «πέτρα του σκανδάλου» - μέσω social media.

(Στην τρίτη φωτογραφία, όλοι οι πρωταγωνιστές του περιστατικού)

Η νεαρή Γουντς απάντησε στις κατηγορίες μέσω συνέντευξής της. Αλλά η Κλόε δεν πείσθηκε από τους ισχυρισμούς της πως δεν είχε ερωτικές επαφές με τον Τόμπσον, αλλά οι δυo τους είχαν ανταλλάξει απλώς ένα φιλί.

Δεν άργησαν, λοιπόν, τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Κάιλι Τζένερ έχει μαλώσει με την Γουντς και διαλύει την επαγγελματική τους συνεργασία για να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της.

Οι πληροφορίες των σκανδαλοθηρικών μέσων θέλουν την οικογένεια Καρντάσιαν να απομονώνει πλήρως την Γουντς. Στην περίπτωση της Κάιλι, όμως, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς οι δύο τους είναι παιδικές φίλες και αχώριστες.

Μάλιστα, ζουν - ή ζούσαν μέχρι προσφάτως τουλάχιστον - στο ίδιο σπίτι.

Πηγές του Cosmopolitan αναφέρουν πως η οικογένεια δεν απαιτεί από την Κάιλι να διακόψει κάθε επαφή, ωστόσο η νεαρή νιώθει μπερδεμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της φίλης της.

Προς το παρόν η δισεκατομμυριούχος διατηρεί τη φωτογραφία της με την Γουντς ως header στο Twitter, όπως φαίνεται στη gallery που ακολουθεί.

Ίσως, τελικά να υπάρχει ελπίδα να σωθεί η φιλία τους. Το μέλλον θα δείξει.

Σχετικές ειδήσεις