SOCIAL MEDIA

Η Τζούλια Ρόμπερτς απαγορεύει στα παιδιά της τα social media - Δείτε γιατί (vid)

Η Τζούλια Ρόμπερτς απαγορεύει στα παιδιά της τα social media - Δείτε γιατί (vid)
«Είμαι αυστηρή μαμά, δεν χάνω τη ψυχραιμία μου αλλά πιστεύω πως είναι σημαντικό τα παιδιά να ξέρουν ποια είναι τα όριά τους»
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να «απαγορεύσει» στα παιδιά της να χρησιμοποιούν τα social media, σε μια προσπάθεια της ηθοποιού να αποτρέψει την έκθεσή τους στις «πιέσεις της σύγχρονης ζωής».

Η 51χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας «Ben is Back», την έκαναν πιο αυστηρή απέναντι στον άντρα της και τα τρία της παιδιά.

Στο νέο της ρόλο, υποδύεται τη μητέρα ενός νεαρού εθισμένου στα ναρκωτικά, με την ίδια να υποστηρίζει πως πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους στην καριέρα της.

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ, η εμπειρία της από το νέο της ρόλο την οδήγησε στο να περιορίσει τις ώρες που τα παιδιά της βλέπουν τηλεόραση, αλλά και να καθιερώσει «οικογενειακές συναντήσεις» στο σπίτι.

«Έχω τρία παιδιά και είμαι πολύ προσεκτική στο να ανοίγω την τηλεόραση», δήλωσε στη Sun. «Το να μεγαλώνεις παιδιά στις μέρες μας είναι πρόκληση, όλα είναι τόσο καινούργια, η πίεση, η πληροφορία, το να έχεις τα στα χέρια σου τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο», συνέχισε.

«Προσπαθώ να κρατήσω τα παιδιά μακριά από τα social media, διότι δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς τα χρειάζονται αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Παρά την τεράστια περιουσία της και τη διεθνή φήμη της, η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman» είναι αποφασισμένη πως η ίδια και ο σύζυγός της δεν θα μεγαλώσουν τρία κακομαθημένα παιδιά.

«Είμαι αυστηρή μαμά, δεν χάνω τη ψυχραιμία μου αλλά πιστεύω πως είναι σημαντικό τα παιδιά να ξέρουν ποια είναι τα όριά τους. Εάν κάτι συμβεί και δεν τα τιμωρήσω, προτιμώ να συζητώ μαζί τους. Νομίζω πως το σοβαρό μου ύφος είναι από μόνο του τιμωρία», είπε αστειευόμενη.

Σχετικές ειδήσεις