SOCIAL MEDIA

Αυτοί οι σταρ του Χόλιγουντ «τολμούν» να πουν «όχι» στη μόδα των selfies!

Αυτοί οι σταρ του Χόλιγουντ «τολμούν» να πουν «όχι» στη μόδα των selfies!
Για την Emma Watson είναι «κόκκινη» γραμμή
AP Photo

Οι selfies θεωρούνται must στην εποχή των social media που βιώνουμε. Αν, δε, κάποιος «κοινός θνητός» βρεθεί στο διάβα κάποιου διάσημου και αναρτήσει μία selfie, τότε ανεβαίνουν πολύ οι «μετοχές» του. 

Ορισμένοι σταρ του Χόλιγουντ, όμως, «τολμούν» να πουν όχι στη μόδα - που ενίοτε γίνεται επικίνδυνη - και διατηρούν το δικαιώματά τους να αναρτήσουν όποτε -και αν το θέλουν- όποια φωτογραφία θέλουν.

Παράδειγμα η Zoe Saldana. Η διάσημη ηθοποιός έχει τονίσει πως πανικοβάλλεται όταν είναι έξω με τα παιδιά της και κάποιος φαν την πλησιάζει για να βγάλουν μία φωτογραφία.

«Νιώθω πολύ άβολα. Είναι σε πολύ ευαίσθητη ηλικία και δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιος άγνωστος έρχεται και αγγίζει την μητέρα τους. Δεν υπάρχει αίσθηση ορίων», τόνισε η ηθοποιός και σημείωσε πως αυτό που την ενοχλεί κυρίως είναι οι φωτογραφίες συνήθως αναρτώνται στα social media. «Αν είναι δική σου φωτογραφία, τότε μπορείς να αποφασίσεις να την ανεβάσεις», δήλωσε δεικτικά.

Ο Chris Pratt, με τη σειρά του, δηλώνει πως είναι έτοιμος να απογοητεύσει τους φαν του για να μπορέσει να περάσει μερικές φυσιολογικές στιγμές.

«Αν βγω έξω και θέλω να κάνω φυσιολογικά πράγματα, πρέπει να νιώθω άνετα με το να απογοητεύω κόσμο», δήλωσε ο ηθοποιός του «Guardians of the Galaxy». «Έτσι, λοιπόν», εξήγησε «δεν βγάζω φωτογραφίες με κόσμο. Γιατί αυτό δεν δείχνει πως απολαμβάνεις τη στιγμή, αυτό σημαίνει πως κλέβεις τη στιγμή για να καυχηθείς αργότερα».

Μία ακόμη διάσημη ηθοποιός που δεν βγάζει φωτογραφίες με τους φαν της είναι η Emma Watson. Η «Ερμιόνη» του Χάρρυ Πόττερ έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τη θέση της.

«Για μένα, αυτό ορίζει τη διαφορά μεταξύ του να μπορείς να έχει ζωή και να μην μπορείς», είχε πει κάποτε. «Αν κάποιος με τραβήξει μία φωτογραφία και την ποστάρει, εντός δύο δευτερολέπτων έχουν υποδείξει το πού βρίσκομαι. Βλέπουν τη φοράω και με ποιον είμαι. Δεν μπορώ να δώσω τέτοια στοιχεία εντοπισμού».

Σχετικές ειδήσεις