SOCIAL MEDIA

Κάνει κάμπινγκ στα 102 του και «σαρώνει» τα social media (pics)

Κάνει κάμπινγκ στα 102 του και «σαρώνει» τα social media (pics)
Ο θρύλος του Χόλιγουντ εμπνέει το διαδίκτυο σε «ρόλο» camper
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ο Κερκ Ντάγκλας έγινε 102 χρονών τον περασμένο Δεκέμβριο και το γιόρτασε δεόντως. Ο θρυλικός «Σπάρτακος» απέκτησε πρόσφατα facetime, ενώ φωτογραφήθηκε να κάνει κάμπινγκ χωρίς καμία διάθεση επίδειξης πλούτου.

Για πολλούς, ο Κερκ Ντάγκλας θεωρείται ο τελευταίος πραγματικός σταρ μιας γενιάς που πλέον έχει χαθεί, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στη μεγάλη οθόνη και συμβολίζει τη χρυσή εποχή του αμερικανικού σινεμά.

Ο γιος του Μάικλ είχε πει για τον πατέρα του ότι «τα πρώτα 50 χρόνια της ζωής του προσπάθησε να ανέβει στην κορυφή και τα υπόλοιπα 50 δίνοντας όλα όσα είχε σε φιλανθρωπίες».

Ο Κερκ Ντάγκλας εξηγώντας τη φιλανθρωπική του στάση, έχει δηλώσει «I am Spartacus», θυμίζοντας σκηνή από την κλασική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Σπάρτακος».

«Μεγάλωσα μετανάστης στη Νέα Υόρκη και πολλές φορές δεν είχαμε να φάμε. Θα χτυπούσε η πόρτα και θα ήταν ένας άστεγος, που ζητούσε ένα πιάτο φαγητό. Η μητέρα μου πάντα κάτι θα έβρισκε να δώσει, λέγοντας ότι πρέπει οι άνθρωποι να προσέχουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό έμεινε μαζί μου για πάντα», έχει πει χαρακτηριστικά.

Tις φωτογραφίες από τον «ανέμελο» camper μοιράστηκε μέσω Facebook ο εγγονός του, Κάμερον, γράφοντας:

«Αυτός ο υπέροχος άντρας, ο παππούλης μου, είναι μεγάλη έμπνευση με τόσο πολλούς τρόπους! Κάνει camping στα 102 του»

Σχετικές ειδήσεις