SOCIAL MEDIA

Αυτοί είναι οι διασημότεροι… #InstagramHusbands (pics)

Αυτοί είναι οι διασημότεροι… #InstagramHusbands (pics)
Δύσκολος ο ρόλος που έχουν αναλάβει
AP Photo

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» προσφάτως τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να φωτογραφίζει την αγαπημένη του. 

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, όμως παραμένει ένας ερωτευμένος άνδρας που δεν μπορεί να πει όχι στην σύντροφό του. Και δεν είναι ο μόνος. Είναι πολλοί οι «σύζυγοι του Instagram», όπως ονομάζονται όσοι έχουν αναλάβει αυτό τον δύσκολο ρόλο: να βγάζουν δηλαδή τις φωτογραφίες που οι αγαπημένες τους θέλουν να ανεβάσουν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζο Τζόνας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναλάβει ρόλο φωτογράφου για να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, Σόφι Τέρνερ. Το έκανε ακόμη και στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του. Επαναλαμβάνω, στη δική του πρεμιέρα.

Στην ίδια κατηγορία εμπίπτει και ο Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί «ο απόλυτος σύζυγος του Instagram», καθώς βγάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες την Μάιλι Σάιρους.

«Το κορίτσι έχει ταλέντο», έγραφε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας της συζύγου του, ευλογώντας παράλληλα και τις δικές του ικανότητες για την «τρομερή φωτογραφία» που τράβηξε.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό δείγμα «συζύγου του Instagram», παρότι είναι ακόμη… μνηστήρας. Φωτογραφίζει την Τζένιφερ Λόπεζ σε κάθε δυνατή ευκαιρία και απ’ότι φαίνεται είναι κάτι που τον ευχαριστεί πάρα πολύ.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άνταμ Λεβίν. Ο φρόντμαν των Maroon 5, είναι παντρεμένος με το μοντέλο Μπεχάτι Πρίνσλου και έχουν δύο κόρες. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήρτησε μία φωτογραφία της εγκύου συζύγου να τρώει σοκολατάκια.

Σχετικές ειδήσεις