SOCIAL MEDIA

Γιατί ο Κιάνου Ριβς έχει ανακηρυχθεί το «αγόρι του Ίντερνετ»; (pics)

Γιατί ο Κιάνου Ριβς έχει ανακηρυχθεί το «αγόρι του Ίντερνετ»; (pics)
Τον λατρεύουν και του το δείχνουν
AP PHOTO

Ο Κίανου Ριβς έχει ανακηρυχθεί το «Αγόρι του Ίντερνετ», με τις γυναίκες στα social media να εκφράζουν με κάθε δυνατό τρόπο την συμπάθειά τους στον ηθοποιό του Χόλυγουντ. 

Και οι εκφράσεις λατρείας δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση ή το ταλέντο του, αλλά με τον χαρακτήρα του.

Χαρακτηριστική είναι η είδηση που κυκλοφορεί σχετικά με τον τρόπο που επιλέγει να βγάλει selfies με τις θαυμάστριές του.

Προσέχει να μην τις ακουμπήσει καν...

Μια σελίδα στο Facebook μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τον 54χρονο ηθοποιό να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο ποζάροντας με το χέρι του σε μικρή απόσταση από το άτομο με το οποίο φωτογραφίζεται. Και, φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μόλις είδαν τις εικόνες αυτές τον χαρακτήρισαν ευγενικό και άνθρωπο με τρόπους.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του αλλά προσέχει πολύ πού βάζει, ή μάλλον που ΔΕΝ βάζει, το χέρι του. Σε κάθε φωτογραφία, το χέρι του ηθοποιού βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να το βάζει στην μέση ή την πλάτη τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που τον επαίνεσαν γιατί δεν άγγιξε τις γυναίκες στις φωτογραφίες, με έναν χρήστη του Facebook να γράφει: «Ένας πραγματικός κύριος».

«Όλο και περισσότεροι λόγοι για να συμπαθώ τον Κιάνου Ριβς» συνέχισε ο ίδιος.

Ένας άλλος έγραψε: «Όσο περισσότερα ανακαλύπτω γι’ αυτόν, τόσο περισσότερο τον συμπαθώ» ενώ ένας τρίτος είπε πως ο ηθοποιός είναι δώρο από τον Θεό».

Σχετικές ειδήσεις