SOCIAL MEDIA

Συναγερμός: Δεκάδες influencers στο νοσοκομείο μετά από ΑΥΤΗ τη φωτογραφία

Συναγερμός: Δεκάδες influencers στο νοσοκομείο μετά από ΑΥΤΗ τη φωτογραφία
PIXABAY

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για παράλογα πράγματα που έχουν κάνει διάσημοι και μη για την τέλεια φωτογραφία, που θα αποσπάσει τα like σε Instagram και Facebook, όμως τώρα έρχεται στο «φως» μία είδηση που σοκάρει, καθώς δείχνει μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη – να το θέσουμε πιο κόσμια – χαζομάρα.

Όπως δημοσιεύει το euronews, πολλοί χρήστες του Instagram κατέληξαν στο νοσοκομείο στην προσπάθειά τους να βγάλουν την τέλεια selfie σε μία λίμνη που φαίνεται μαγευτική, αλλά είναι τοξική.

Πρόκειται για ένα τοξικό λατομείο στην Ισπανία, το οποίοι πολλοί τουρίστες αλλά και influencers πέρασαν για μία ειδυλλιακή γαλάζια λίμνη στη μέση του πουθενά.

Βρίσκεται στη Γαλλικία και συγκεκριμένα στην περιοχή Monte Neme, η οποία έχει γίνει hotspot τα τελευταία χάρη σε αυτή την «λίμνη», που είναι άκρως επικίνδυνη και τοξική, καθώς συνδέεται με το ορυχείο Tungsten, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο και αργότερα εγκαταλείφθηκε.

Τα τιρκουάζ χρώματά της είναι απλά το αποτέλεσμα χημικής μόλυνσης. Βλέποντας λοιπόν, τα γαλανά νερά πολλοί instagrammers πήδηξαν στη λίμνη παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες των Αρχών για το τέλειο πλάνο. Ωστόσο, αυτοί η βουτιά είχε συνέπειες, καθώς πολλοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο με εξανθήματα και προβλήματα στο στομάχι.

Όπως λέει χαρακτηριστικά o δημοσιογράφος Ramon Varela που ασχολείται με θέματα γύρω από το περιβάλλον στο euronews, πέρα από τα νερά της λίμνης, η περιοχή είναι άκρως επικίνδυνη καθώς είναι εγκαταλελειμμένη και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να συμβεί ένα ατύχημα ή μία πτώση από μεγάλο υψόμετρο.