SOCIAL MEDIA

Διάσημοι που ενέδωσαν στη... μανία του FaceΑpp!

Διάσημοι που ενέδωσαν στη... μανία του FaceΑpp!
Πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες
AP PHOTO

Ο πλανήτης έχει παραδοθεί στη μανία του FaceΑpp. Και, φυσικά, οι σταρ του Χόλυγουντ δεν θα μπορούσαν να μην ενδώσουν... 

Η εφαρμογή έχει γίνει το απόλυτο viral και όλοι -είτε το ανάρτησαν είτε όχι στα social media- έχουν ρίξει μία ματιά.

Ο Joe Jonas, γνωστός λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε μια φωτογραφία με τα αδέλφια του, Nick και Kevin. Οι ρυτίδες πολλές, τα μαλλιά γκρίζα, όμως το αποτέλεσμα υπέροχο.


Επόμενο «θύμα» της μόδας, η τραγουδίστρια Carrie Underwood. Η γνωστή καλλιτέχνις δοκίμασε το φίλτρο του χρόνου με τον σύζυγό της. Και δεν φοβήθηκε να το αναρτήσει στο διαδίκτυο.


Ο Sam Smith δεν ανέβασε μία, αλλά δύο φωτογραφίες του ως... γέρος. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία όμως, διατηρεί την λάμψη του.


Επόμενος στη λίστα είναι ο Kevin Heart. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξέρει από αυτοσαρκασμό και το απέδειξε. Με γκρίζα μαλλιά ποζάρει και είναι έτοιμος να ξεκινήσει γύρισμα.

Μπορεί η εφαρμογή να σαρώνει, ωστόσο, η τεράστια απήχηση της καθιστά απαραίτητη τη διαλεύκανση ζητημάτων που άπτονται της χρήσης αλλά και της ασφάλειάς της για το κοινό.

Και αυτό καθώς εκφράζονται έντονοι προβληματισμοί για τους όρους χρήσης της και για το τι αυτοί συνεπάγονται για τις ίδιες τις φωτογραφίες και τα δεδομένα των χρηστών. Δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία αποκτά πρόσβαση σε μια γιγαντιαία βάση δεδομένων αποτελούμενη από φωτογραφικό υλικό του κόσμου και το οποίο θα μπορούσε με ευκολία να διαχυθεί στο διαδίκτυο.