SOCIAL MEDIA

Αυτοί οι σταρ παίρνουν περισσότερα χρήματα απ'όσα μπορείτε να φανταστείτε για ένα post στο Instagram

Αυτοί οι σταρ παίρνουν περισσότερα χρήματα απ'όσα μπορείτε να φανταστείτε για ένα post στο Instagram
Ζαλίζουν τα ποσά
AP PHOTO

Είναι πλούσιοι, όμως τα post τους στο Instagram τους κάνουν ακόμη πλουσιότερους. Λόγος για δέκα διάσημους που λαμβάνουν… ιλιγγιώδη ποσά για μία και μόνο ανάρτησή τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πληροφορίες του HopperHQ.com, ζαλίζουν, καθώς το ποσό του πρώτου ονόματος στη λίστα με τους πλέον καλοπληρωμένους… influencers είναι εξαψήφιο.

Τηλεπερσόνες, αθλητές, τραγουδίστριες, ηθοποιοί είναι μεταξύ των όσων απολαμβάνουν τους καρπούς της δημοφιλίας τους και βγάζουν το παντεσπάνι… μίας ζωής με μόνο και φωτογραφία.

Πρώτη η Κάιλι Τζένερ. Η «Βενιαμίν» της οικογένειας Καρντάσιαν μπήκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους και σίγουρα το Instagram βοήθησε πολύ. Η 21χρονη βγάζει περίπου 1.266.000 δολάρια για κάθε της ανάρτηση.

Ακολουθεί η Αριάνα Γκράντε. Η τραγουδίστρια έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστή τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει εκτοξεύσει το κασέ της. Αποκομίζει 996.000 δολάρια για κάθε μία από τις χορηγούμενες αναρτήσεις της.

Στην τρίτη θέση ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ποδοσφαιριστής έχει τους περισσότερους followers στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης… παγκοσμίως. Και φυσικά κερδίζει πολλά. Για κάθε post του παίρνει 975.000 δολάρια.

Τέταρτη η Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα από τις ΗΠΑ έχει χτίσει μεγάλο μέρος της καριέρας της λόγω των social media. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και υπολογίζεται πως για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση παίρνει έως και 910.000 δολάρια.

Στην πέμπτη θέση η Σελένα Γκόμεζ. Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα αναφέρεται συχνά στις αρνητικές πτυχές του Instagram και έχει σταματήσει να είναι όσο ενεργή ήταν στο παρελθόν. Ωστόσο, η πλατφόρμα της αποφέρει 886.000 ανά ανάρτηση.

Μπορείτε να δείτε την πρώτη δεκάδα στην παρακάτω gallery: