BOMB PLUS

Βάσω Λασκαράκη: Τα ήξερα - Έχω αποφύγει συνεργασίες που μου έχουν στοιχίσει επαγγελματικά

Βάσω Λασκαράκη: Τα ήξερα - Έχω αποφύγει συνεργασίες που μου έχουν στοιχίσει επαγγελματικά

«Έχω αρνηθεί δουλειές που μπορεί να μου έκαναν καλό επαγγελματικά αλλά που δεν μπορούσα να διαχειριστώ», τόνισε η Βάσω Λασκαράκη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot», ήταν καλεσμένη χθες, το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάσω Λασκαράκη. Μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την κακοποίηση που έχουν βιώσει άνδρες και γυναίκες συνάδελφοι της, στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Έχω αρνηθεί δουλειές που μπορεί να μου έκαναν καλό επαγγελματικά αλλά που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Πρέπει όλο αυτό κάπου να καταλήξει. Τα ήξερα κάποια και έχω αποφύγει συνεργασίες που μου έχουν στοιχίσει επαγγελματικά. Όταν σου γίνεται μια πρόταση που είναι super σε θέατρο στην Αθήνα και πρέπει να τα βάλεις κάτω και να ζυγίσεις “Αυτά που έχω ακούσει, κατά πόσο αληθεύουν; Γιατί κάποια είναι τρομακτικά. Ένιωσα να πιάνεται το στομάχι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντάς, «σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα, αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει την φαντασία. Και γιατί δεν γίνεται κάτι. Αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα να πάνε σπίτι τους, ή στον ψυχολόγο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιγνάδης: Κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή - Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί