BOMB PLUS

Ο Άρης Τσάπης στο Νewsbomb.gr: Ο «Θανάσης» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί» ταξιδεύει στο Αιγαίο

Ο Άρης Τσάπης στο Νewsbomb.gr: Ο «Θανάσης» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί» ταξιδεύει στο Αιγαίο

Ο Άρης Τσάπης μιλάει στο Newsbomb.gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «Θανάσης»  στην μετέπειτα καριέρα του

Ο Θανάσης από τους Ευτυχισμένους Μαζί, κατά κόσμο Άρης Τσάπης, μεγάλωσε, παντρεύτηκε απέκτησε το δικό του μωρό και έχει κάνει βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Πλέον ζει στην Σέριφο με την οικογένεια του αλλά λίγο η αγάπη του για το θέατρο και την τηλεόραση, λίγο η ανάγκη του για εξερεύνηση τον ώθησαν στο να επιμεληθεί και να παρουσιάσει με τον συνάδελφο του Γιάννη Φραγκίσκο μια ταξιδιωτική εκπομπή που προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Ο ίδιος μιλάει στο Newsbomb.gr για αυτό το εγχείρημα του, για τον ελληνικό Πολιτισμό που αναδύεται από τα νησιά, αλλά και για τον «Θανάση» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί».

«Χωρίς πυξίδα» μια εκπομπή ταξιδιωτική με γνώμονα τις περιοδείες που έκανες. Πως προέκυψε η ιδέα αυτή;

Η εκπομπή ήταν κάτι που θέλαμε πολύ καιρό να κάνουμε. Κάθε χρόνο ταξιδεύαμε σε τόσα νησιά για περιοδείες, ανακαλύπταμε καινούργια μέρη και θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τα μάτια μας! Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας «Χωρίς Πυξίδα».

Ο Γιάννης Φραγκίσκος συνοδοιπόρος σε αυτό το εγχείρημα, τι σας δένει;

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στα γυρίσματα των συμμαθητών! Ταιριάξαμε και περάσαμε πολλές χειμερινές και καλοκαιρινές περιοδείες μαζί! Από συνεργάτες γίναμε καλοί φίλοι και υλοποιήσαμε έναν μεγάλο στόχο και όνειρο για εμάς όπου ήταν η εκπομπή! Δουλέψαμε μαζί και φτιάξαμε το αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας».

Σε ποια νησιά θα κάνετε «τηλεοπτική απόβαση» φέτος το καλοκαίρι;

«Όπως είδατε στα πρώτα επεισόδια με πρωταγωνιστές κυκλαδίτικα νησιά είχαν την τιμητική τους η Κύθνος και η Νάξος! Έχουν σειρά η Φολέγανδρος, η Σέριφος, η Ηράκλεια και πολλά ακόμα! Μετά θα ακολουθήσουν νησιά των Δωδεκάνησων όπως η Σύμη, η Χάλκη και το Καστελόριζο αλλά δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά έχετε πολλά να δείτε!».

Ποια είναι τα ορόσημα που αξίζει να δει ο τηλεθεατής;

«Η εκπομπή έχει στόχο να αναδείξει τα νησιά που επισκεφθήκαμε και οι τηλεθεατές να ταξιδέψουν μαζί μας σε όλα αυτά τα όμορφα μέρη! Τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε έχουμε ανάγκη για λίγο «άρωμα» Ελλάδας και αυτό υπόσχονται τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν! Βασισμένα στο χιούμορ και την αγάπη μας για τα ταξίδια να δώσουμε μια δόση αισιοδοξίας στους τηλεθεατές!».

Ο Πολιτισμός της Ελλάδας έχει συνάρτηση με τα συγκλονιστικά της μέρη;

«Ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι ένα τεράστιο κομμάτι της χώρας! Φαίνεται στα όμορφα διατηρητέα κτήρια που συναντήσαμε στα νησιά, στην ιστορία των τόπων, ακόμα και στο πιο μικρό σοκάκι θα βρεις ένα σημάδι πολιτισμού! Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε αυτό το κομμάτι όσο περισσότερο γίνεται!».

Εδώ και λίγους μήνες πατέρας, μοναδικό feeling;

«Τα συναισθήματα είναι μοναδικά! Κάθε μέρα είναι διαφορετική! Δεν θα σου πω ότι είναι όλα εύκολα! Υπάρχουν δύσκολες μέρες και είναι πολλές αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ την ζωή που ζω εδώ και 8 μήνες ως πατέρας για τίποτα άλλο!».

Ο Θανάσης του «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν ένα μεγάλο διαβατήριο για την καριέρα σου;

«Ναι, μέσα από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανα αρκετές γνωριμίες και άνοιξαν πολλές πόρτες στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου! Ο Θανάσης ήταν ένας ρόλος που ταυτίστηκα πολύ μαζί του! Χαίρομαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος αγαπάει ακόμα αυτή την σειρά!».

Τι περιμένουμε από εσένα τον χειμώνα;

«Ελπίζω ο φετινός χειμώνας να είναι πιο δημιουργικός και η τέχνη να πάρει πάλι τα πάνω της! Έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις και σχέδια για τους επομένους μήνες αλλά θα προτιμήσω κάτι στο χώρο του θεάτρου που αγαπώ ιδιαίτερα και μου έχει λείψει! Θα ήθελα πολύ να ξανά δω γεμάτα θέατρα από κόσμο!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.