Τέλος Ιουλίου στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3

Τέλος Ιουλίου στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο τέλος Ιουλίου αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3, το νέο κορυφαίο smartphone της ταχέως αναπτυσσόμενης κινεζικής εταιρείας. Όσοι πάντως δεν μπορούν να περιμένουν, η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus (https://oneplus.net/gr/oneplus-3) με την τιμή πώλησης στα 399 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά.

Του Δημήτρη Μαλλά

Στα συγκεκριμένα επίπεδα τιμής, το OnePlus 3 δείχνει να προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση. Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και full HD ανάλυση (1920x1080 pixels), ενώ ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι ο Snapdragon 820 της Qualcomm που χρησιμοποιούν αρκετά από τα κορυφαία smartphones. Όμως, η διαφορά έγκειται στην μνήμη της συσκευής που είναι στα 6 GB, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις επιδόσεις του OnePlus 3.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB αλλά δεν υπάρχει θύρα microSD, ενδεχομένως και λόγω σχεδιασμού. Σε γενικές γραμμές είναι μία όμορφη συσκευή με βάση τις φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες.

Η οπίσθια κάμερα προέρχεται από τη Sony και έχει ανάλυση 16 megapixel, ενώ η εμπρόσθια είναι στα 8 megapixel.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6.01, πάνω από το οποίο “κάθεται” το OxygenOS που έχει αναπτύξει η OnePlus.

Το OnePlus 3 ακολουθεί τη νέα τάση που θέλει τις φορητές συσκευές να έχουν θύρα USB Type-C, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Σύμφωνα με την OnePlus, η νέα “ναυαρχίδα” της ενσωματώνει την τεχνολογία Dash Charge που επιτρέπει την φόρτιση στο 60% μέσα σε μόλις 30 λεπτά!

PHOTO GALLERY