Οι ψηφιακές δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στον τομέα της Παραγωγής

Οι ψηφιακές δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στον τομέα της Παραγωγής

Newsroom Newsroom

Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της αυτοματοποίησης κάθε επιχείρηση καλείται να αντιμετωπίσει μία ιδιαίτερα σημαντική πρόκληση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, η ανάγκη προσαρμογής στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να επιτάσσει ουσιαστικά την απόκτηση νέων, πιο σύγχρονων δεξιοτήτων, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει -και συνεχίζει να μεταμορφώνει- το εργασιακό τοπίο σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζοντας βέβαια σε ακόμη πιο μεγάλο βαθμό τον τομέα της Παραγωγής και της Βιομηχανίας και το μέλλον του.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της ManpowerGroup για το μέλλον του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της Παραγωγής τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία έντονη ζήτηση για εργαζόμενους που διαθέτουν ψηφιακά ανεπτυγμένες δεξιότητες με τους Τεχνικούς Εξοπλισμού Παραγωγής και τους Τεχνικούς Αυτοματισμών να βρίσκονται στην «κορυφή» της εν λόγω λίστας. Όλο και πιο πολλές είναι οι εταιρείες οι οποίες αποφασίζουν να επενδύσουν στους τομείς του αυτοματισμού και της ρομποτικής, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων ρόλων και αναγκών.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved