Πώς το 2019 η τηλεόραση «γράφει» ιστορία: Από το πρώτο βήμα στη Σελήνη στο 8K

Πώς το 2019 η τηλεόραση «γράφει» ιστορία: Από το πρώτο βήμα στη Σελήνη στο 8K

Newsroom Newsroom

Από το 1969 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μας και η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία έχει διαδραματίσει έναν ρόλο-κλειδί σε κάθε μεταβολή που έχει λάβει χώρα, μικρή ή μεγάλη: Από τον τρόπο που εργαζόμαστε στο πώς ενημερωνόμαστε και από το πώς ταξιδεύουμε στον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε και απολαμβάνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Πράγματι, 50 χρόνια από το πρώτο βήμα του ανθρώπου στη Σελήνη, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τεχνολογία ήταν και συνεχίζει να είναι το «όχημα» προς μία περισσότερο ποιοτική και σε πολλές περιπτώσεις σημαντικά πιο εύκολη πραγματικότητα. Διότι άνοιξε μπροστά μας νέους «κόσμους» που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως υπήρχαν και μας επέτρεψε να ταξιδέψουμε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε μέρη που κάποτε ξεπερνούσαν τα όρια της φαντασίας μας.

Ακόμη και πριν από μερικά χρόνια, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το 2019 θα είχαμε τη δυνατότητα να μιλάμε στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής μας και να ελέγχουμε μέσα από αυτό όλες τις «έξυπνες» συσκευές στο σπίτι μας. Ούτε μπορούσαμε - φυσικά - να διανοηθούμε πως η τηλεόρασή μας θα μετατρεπόταν, όποτε το θέλαμε, σε έργο τέχνης για το σαλόνι μας ή ότι θα μας προσέφερε τέλεια εικόνα, σε όποιο σημείο του δωματίου και αν στεκόμασταν.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved