ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 12: Πόσα «πιτόγυρα» μπορείς να φας με τα χρήματα που κοστίζει!

iPhone 12: Πόσα «πιτόγυρα» μπορείς να φας με τα χρήματα που κοστίζει!
Πιτόγυρο ή iPhone 12;

iPhone 12: Έρχεται το νέο σούπερ τηλέφωνο της Apple, το οποίο βέβαια έχει και την ανάλογη υψηλότατη τιμή.

Την περασμένη Τρίτη (13/10), μετά το Apple Event που έκανε γνωστή την κυκλοφορία των τεσσάρων νέων μοντέλων του iPhone 12, γνωστοποιήθηκαν και οι τιμές του σούπερ τηλεφώνου που κάνει… τα πάντα.

Προφανώς και το κόστος είναι υψηλότατο, αφού πρόκειται για το ακριβότερο αλλά και πιο σύγχρονο τηλέφωνο που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην αγορά με τρομερές δυνατότητες!

Κάποιοι έχουν τη νοοτροπία να κάνουν αιματηρές οικονομίες μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα τέτοιο τηλέφωνο, ενώ άλλοι είναι στο εντελώς αντίθετο άκρο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν ακούν την τιμή ενός iPhone12 απαντάνε με τη φράση «τι λέτε ρε παιδιά; Δεν τα τρώω σουβλάκια καλύτερα;». Με αφορμή αυτή τη φράση, λοιπόν, αναζητήσαμε το πόσα… πιτόγυρα μπορεί να φάει κανείς με τα χρήματα που θα έδινε για να αποκτήσει το νέο iPhone. Μπορείτε να το μάθετε κι εσείς, στο παρακάτω photostory...

Καλό θα ήταν, πάντως, αν κάποιος επιλέξει… σουβλάκι αντί για iPhone 12 και σκοπεύει να δαπανήσει ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, να το κάνει σε βάθος… χρόνου. Σε διαφορετική περίπτωση, η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια θα… χτυπήσουν κόκκινο!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας