ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Keyboards που σε βγάζουν ασπροπρόσωπο στη σκληρή καθημερινότητά σου!

Keyboards που σε βγάζουν ασπροπρόσωπο στη σκληρή καθημερινότητά σου!

Πληκτρολόγιο: ο αφανής ήρωας της κάθε σου ημέρας.

Το περιφερειακό που αναλαμβάνει να μεταφέρει κάθε σκέψη, εντολή και επιθυμία σου στον υπολογιστή ή το tablet σου. Η προέκταση των χεριών σου, το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας και συνάμα εκείνο που είθισται να περνά απαρατήρητο. Μην κάνεις το λάθος που κάνουν οι άλλοι. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο πληκτρολόγιό σου κι εκείνο θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Εμείς έχουμε διαλέξει τα καλύτερα keyboards της αγοράς. Εσύ απλά δες ποιο ανταποκρίνεται στα «θέλω» σου και δωσ’ του μια ευκαιρία. Δεν πρόκειται να μείνεις απογοητευμένος…

Logitech G413

Αξιόπιστο και ανθεκτικό, το G413 της Logitech είναι κατασκευασμένο με γνώμονα τις απαιτήσεις σε ταχύτητα αλλά και τη σκληρή χρήση που του επιφυλάσσουν οι gamers, οπότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα καλύψει και τα δικά σου «θέλω» στο έπακρο. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό ακριβείας για άνετη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι καθώς επίσης και πλαίσιο από κράμα αλουμινίου που του προσδίδει μεγαλύτερη στιβαρότητα. Τα πέλματα σταθεροποίησης θα το διατηρήσουν σταθερό στη θέση του όποιον κι αν είναι το στυλ πληκτρολόγησής σου ενώ τα πλήκτρα multimedia εύκολης πρόσβασης, θα κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Ducky One 2 Mini Pure

Αν αναζητάς ένα πληκτρολόγιο κορυφαίας ποιότητας αλλά μικρού μεγέθους, το One 2 Mini Pure της Ducky είναι μια πρόταση που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Η μάρκα που προτιμούν αυτοί που… ξέρουν, τα Ducky θα σε καταπλήξουν με τις αντοχές τους. Το One 2 Mini Pure έρχεται με πλήκτρα PCB και μάλιστα double-shot για τέλεια εμφάνιση, τεχνολογία anti-ghosting για να μη χάνεις ούτε πάτημα και οπίσθιο φωτισμό RGB για να το προσαρμόσεις στο στυλ σου. Το καλύτερο; Έχει το 60% του μεγέθους ενός πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους, αποτελώντας μία εξαιρετικά συμπαγή λύση.

Sharkoon PureWriter

Ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και των πλέον hardcore χρηστών, από τους φανατικούς των esports μέχρι επαγγελματίες copywriters, το PureWriter υιοθετεί συμπαγές design, μικρό βάρος (δεν ξεπερνά τα 642 γραμμάρια) και χαμηλό προφίλ για μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Διαθέτει καινοτόμους μηχανικούς διακόπτες Kailh, φωτισμό RGB και τεχνολογίες anti-ghosting, N-Key Rollover και polling rate 1000 Hz ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητά σου. Έρχεται με δύο αποσπώμενα καλώδια USB διαφορετικού μήκους (50 και 150 εκατ.) και επιφάνεια από κράμα αλουμινίου για μεγαλύτερη στιβαρότητα.

Turbo-X DW-1000

Λειτουργικό και άνετο, το Turbo-X DW-1000 θα σε βοηθήσει να μεγιστοποιήσεις την αποδοτικότητά σου υπό όποιες συνθήκες κι αν δουλεύεις. Διαθέτει, βλέπεις, διακριτικό οπίσθιο φωτισμό ο οποίος θα σου επιτρέψει να διακρίνεις κάθε πλήκτρο του χωρίς όμως να σε αποσπά από την εργασία σου. Την ίδια στιγμή, τα 12 πλήκτρα multimedia θα σου επιτρέψουν να χειριστείς ακόμα πιο άνετα τον υπολογιστή σου. Δίνοντας έμφαση στην αθόρυβη λειτουργία αλλά και την άνεση στη χρήση, το DW-1000 είναι μια εξαιρετική value for money πρόταση για κάθε ανάγκη.

Apple Magic Keyboard

Ό,τι και να πούμε για το Magic Keyboard της Apple είναι λίγο. Η νέα έκδοση του πληκτρολογίου της εταιρείας που έχει κάνει «σημαία» της τον μινιμαλισμό είναι πιο κομψή και εργονομική από ποτέ. Ιδανικό για πολύωρη χρήση, διαθέτει ειδικούς μηχανισμούς ακριβείας κάτω από κάθε του πλήκτρο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο συγχρονισμός με τον Mac σου γίνεται στη στιγμή ενώ υποστηρίζει και Ελληνικά για μεγαλύτερη άνεση. Όσο για την αυτονομία του, κάθε του φόρτιση επαρκεί για περίπου έναν μήνα. Όχι κι άσχημα, έτσι;

Sentio Retro

Δώσε στην καθημερινότητά σου μία κλασική αίσθηση με το Sentio Retro, ένα κορυφαίας αισθητικής πληκτρολόγιο. Μη σε ξεγελά το ρετρό look του: είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη. Εμπνευσμένο από τις παλιές γραφομηχανές, διαθέτει στρογγυλά πλήκτρα για πληκτρολόγηση ακριβείας. Το numpad θα σου επιτρέψει να εισάγεις εξίσου γρήγορα αριθμούς ενώ η ρυθμιζόμενη κλίση θα σου δώσει τη δυνατότητα να το προσαρμόσεις με τρόπο τέτοιο ώστε να βολεύεσαι απόλυτα. Σε απαλό μπλε και ροζ, θα αποτελέσει μια πινελιά… διαφορετικότητας στο γραφείο σου.

Microsoft Designer Compact

Κομψό και υπερφορητό, το Designer Compact της Microsoft είναι ένα πληκτρολόγιο φτιαγμένο για να ενισχύσει την παραγωγικότητά σου και να κάνει την πληκτρολόγηση ακόμα πιο ευχάριστη. Το πολυτελές φινίρισμα προσφέρει τέλεια αίσθηση στην αφή ενώ η απόσταση ενεργοποίησης αλλά και εκείνη μεταξύ των πλήκτρων είναι τέτοιες ώστε να μη σε κουράζουν. Highlight φυσικά -τι άλλο- το πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης σε emoji! Συμπαγές και ανθεκτικό, μεταφέρεται εύκολα όπου κι αν πας ενώ χάρη στην τεχνολογία Bluetooth μπορεί να συνδεθεί έως και με τρεις συσκευές παράλληλα.

Ducky Mecha Mini

Το Mecha Mini είναι μία πρόταση της Ducky για όσους ψάχνουν ένα πληκτρολόγιο ικανό να αντέξει τη σκληρή, καθημερινή χρήση. Το μικρό του πλαίσιο του επιτρέπει να καταλαμβάνει ακριβώς όσο χώρο πρέπει, με την κατασκευή αλουμινίου να εξασφαλίζει σπουδαία ανθεκτικότητα. Ρυθμίζεται εύκολα στην κατάλληλη γωνία ενώ η σύνδεση μέσω USB-C με polling rate 1000 Hz εγγυώνται άμεση απόκριση σε κάθε σου εντολή. Η προσεγμένη κλίση των keycaps και ο φωτισμός RGB θα σε διευκολύνουν σημαντικά τη στιγμή που οι διακόπτες Cherry MX Speed Silver συνδυάζουν την ταχύτητα με την αθόρυβη λειτουργία.

Turbo-X DW-600

Για ‘σένα που ψάχνεις ένα προσιτό οικονομικά πληκτρολόγιο, το Turbo-X DW-600 έρχεται να προσφέρει την τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης. Το design του είναι λιτό και συνάμα εργονομικό, ό,τι πρέπει δηλαδή για καθημερινή χρήση. Θα το συνδέσεις ενσύρματα μέσω USB με το σύστημά σου και θα ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς κατ’ ευθείαν χάρη στον plug & play χαρακτήρα του. Πλήρους μεγέθους, διαθέτει στηρίγματα που προσφέρουν δύο διαφορετικές γωνίες πληκτρολόγησης έτσι ώστε να σε καλύπτει απόλυτα χωρίς να σε ταλαιπωρεί, ακόμα και έπειτα από πολύωρη χρήση.

Satechi Slim X3

Ευέλικτο και πολυσύνθετο, το Satechi Slim X3 είναι μία πρώτης τάξεως επιλογή για τον Mac σου. Ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth έτσι ώστε να το συνδέσεις ασύρματα με το σύστημά σου, δουλεύοντας όπως βολεύεσαι περισσότερο. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για να σε διευκολύνει ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε σκοτεινά περιβάλλοντα καθώς επίσης και numpad για άνετη εισαγωγή αριθμών. Μπορεί να συνδεθεί έως και σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις, φορτίζεται μέσω USB-C ενώ έρχεται με πλήκτρα συντομεύσεων για MacOS και iOS/iPadOS απλοποιώντας την καθημερινότητά σου.