ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple event- Spring Loaded: Νέα iPad Pro, AirTags και άλλες συσκευές που αναμένονται από την Apple

Apple
AP

Νέα iPads, ανανεωμένα AirPods και άλλες συσκευές αναμένονται στο πολυαναμενόμενο σημερινό event της Apple, που θα περιλαμβάνει τις πρώτες μεγάλες ανακοινώσεις προϊόντων του κολοσσού για το 2021.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ειδικού Τύπου, αντίθετα με πολλά άλλα events της εταιρείας, οι ανοιξιάτικες παρουσιάσεις της τείνουν να έχουν πιο «διεσπαρμένο» χαρακτήρα: Τη μια χρονιά μπορεί να έχουν να κάνουν με νέα iPads, την άλλη με νέες υπηρεσίες κ.α. Φέτος θεωρείται πως θα παρουσιαστεί μια νέα σειρά iPad Pro, ενδεχομένως με τα πρώτα Mini LED panels της εταιρείας. Ωστόσο, εκτιμάται πως θα παρουσιαστούν και νέα AirPods, τα πολυαναμενόμενα AirTag, ένα νέο iPad mini κ.α.

Όσον αφορά στο iPad Pro, έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση της σειράς του, και το μοντέλο του 2020 θεωρείται πως έχει αρχίσει να παλιώνει. Σύμφωνα με το The Verge, η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει μοντέλα των 11 και των 12,9 ιντσών, μα το μεγαλύτερο μοντέλο αναμένεται πραγματοποιήσει μια μεγάλη μετάβαση στη νέα τεχνολογία οθόνης της εταιρείας, με τη Mini LED.

Τα AirTags αποτελούν εδώ και καιρό ένα από τα πιο γνωστά...«μυστικά» της εταιρείας, και αναμένονταν στα περισσότερα από τα events του τελευταίου καιρού. Θεωρείται πως βασίζονται στην εφαρμογή Find My της εταιρείας και στο δίκτυο των iPhones, iPads και Macs για τον εντοπισμό χαμένων συσκευών.

Άλλη μια παρουσίαση που αναμένεται είναι το νέο iPad mini, που έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό (από τον Μάρτιο του 2019). Επίσης, πολλοί περιμένουν να δουν και την επόμενη γενιά των AirPods της Apple, αλλά και ένα νέο μοντέλο Apple TV.

Όπως γράφει το The Verge, θεωρείται επίσης σχεδόν βέβαιο πως η Apple θα βγάλει και τη νέα έκδοση του λειτουργικού iOS (iOS 14.5) είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά το event.Επίσης, δεδομένου ότι η Apple αρέσκεται να κάνει εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν και απρόσμενες εξελίξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021 - Ιερά Σύνοδος: Ανοιχτοί οι ναοί την Μεγάλη Εβδομάδα – Τι ώρα θα κάνουμε Ανάσταση