ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Netflix: Είναι η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας; - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Netflix: Είναι η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας; - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Παρά τον μεγάλο και σοβαρό ανταγωνισμό που επικρατεί στον κλάδο της παγκόσμιας συνδρομητικής τηλεόρασης, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Netflix αυτή τη στιγμή είναι η «νούμερο ένα» online βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η οποία έχει κατακτήσει τον ψηφιακό κόσμο.

Ειδικότερα τον τελευταίο έναν χρόνο που η πανδημία μας έβαλε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο ζωής μας, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις και τις εξόδους μας, το Netflix κατάφερε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους συνδρομητές, καθώς είναι μία συντροφιά, ένας σπιτικός και κυρίως οικονομικός τρόπος διασκέδασης, στον οποίο έχουμε πρόσβαση πάντα και παντού, αρκεί βέβαια να υπάρχει η απαιτούμενη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Από το 1997 που χρονολογείται η ίδρυσή της, η αμερικανική πολυεθνική εταιρία με την επωνυμία «Netflix», κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 20 χρόνια να αποκτήσει 74 εκατομμύρια συνδρομητές. Μέχρι το 2013 δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στη διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών και την παροχή video streaming, ώσπου το 2013 ανέλαβε την παραγωγή της πρώτης της σειράς, «House Of Cards», δημιουργώντας την επωνυμία «Netflix Original». Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς αριθμούς που αποκαλύπτουν πως η «ναυαρχίδα» Netflix αποτελεί τη δημοφιλέστερη και πιο «πλούσια» βιβλιοθήκη σειρών και ταινιών στον συναρπαστικό κόσμο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOGRAPHIC ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.