ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

FIFA 22: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού

FIFA 22: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει 

Η EA αποκάλυψε με ένα πρώτο trailer το ολοκαίνουργιο και όπως φαίνεται αρκετά ανανεωμένο FIFA 22, το οποίο σαφώς και στοχεύει να αναδειχθεί μέσα από τη δύναμη των next-gen κονσολών.

Ουσιαστικά το trailer αυτό δεν περιέχει πολλά gameplay πλάνα, παρά μια επίδειξη των όσων χαρακτηριστικών ενσωματώνει φέτος. Και το κάνει με τη βοήθεια των Κιλιάν Εμπαμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ και τον Σον Χιούνγκ-Μιν της Τότεναμ, οι οποίοι μεταφράζουν τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, σε απολύτως ρεαλιστικές αναπαραστάσεις εντός του FIFA 22, φυσικά με την βοήθεια της HyperMotion τεχνολογίας.

Τι είναι η HyperMotion τεχνολογία;

Η HyperMotion τεχνολογία είναι αυτή που ευθύνεται για τον υπέρ ρεαλισμό που θέλει να προσφέρει φέτος η νέα πρόταση της EA και υπόσχεται το πιο επαναστατικό gameplay όλων. Όπως αναφέρει η Electronic Arts, αυτή η τεχνολογία συνδυάζει ένα εξελιγμένο σύστημα 11v11 Motion Capture, εκεί όπου δύο ποδοσφαιρικές ομάδες παίζουν έντονα σα να είναι μέσα σε αγώνα, ενώ καταγράφονται οι κινήσεις τους. Σε συνεργασία με την ιδιόκτητη machine learning τεχνολογία της, το ML-Flow, όπως το αναφέρει, "δημιουργεί συνεχώς νέα animations σε πραγματικό χρόνο για να αποδώσει μια οργανικά ομαλή κίνηση των ποδοσφαιριστών σε μια πλειάδα από αλληλεπιδράσεις εντός των γραμμών του γηπέδου".

Ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές στα modes;

Η Electronic Arts υπόσχεται μεγάλες αλλαγές στο Pro Player Career Mode, στο ανανεωμένο Pro Clubs και στο να φέρει το Create-A-Club στο Manager Mode, πράγματα τα οποία αναμένεται να παρουσιάσει σε βάθος αργότερα.

Επίσης, αναμένεται να φέρει ανανεωμένο gameplay στο VOLTA FOOTBALL, να αλλάξει από το μηδέν το σύστημα των τερματοφυλάκων και να συστήσει τους FIFA Ultimate Team Heroes, που θα είναι νέες κάρτες που θα αντιπροσωπεύουν τις ιστορίες και τη δόξα μεγάλων παικτών και αγαπημένων του κοινού.

Από περιεχόμενο τι θα περιλαμβάνει;

Το FIFA 22 θα περιλαμβάνει πάνω από 17.000 παίκτες, 700 ομάδες, 90 γήπεδα και 30 πρωταθλήματα. Μάλιστα, δε θα λείπουν οι διοργανώσεις των UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, καθώς και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, La Liga Santander (Ισπανικό Πρωτάθλημα), το Κόπα Λιμπερταδόρες (CONMEBOL Libertadores) και το Κόπα Σουνταμερικάνα (CONMEBOL Sudamericana).

To FIFA 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει τη 1η Οκτωβρίου του 2021 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, και PC.

Δείτε το πρώτο trailer του FIFA 22:

Πηγή: unboxholics.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2021: Μεγάλη άνοδο σε όλες τις σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις