ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων - Τι άλλο θα δούμε στο event της Apple

iPhone 13: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων - Τι άλλο θα δούμε στο event της Apple

iPhone 13: Σε λίγες ώρες η Apple θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στον τομέα των smartphones και όχι μόνο... 

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το σημερινό (20:00, ώρα Ελλάδος) «California Streaming» event της στο οποίο αναμένεται η εμφάνιση της επόμενης σειράς iPhone, αλλά όχι μόνο.

Ο αμερικανικός κολοσσός πέρα των νέων smartphones, θα παρουσιάσει το νέο λογισμικό iOS 15, ενώ σίγουρη θεωρείται και η παρουσίαση του Apple Watch 7. Ας τα δούμε τι περιμένουμε στο σημερινό event.

iPhone 13

Διαρροές και αναφορές έως τώρα κάνουν λόγο για τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που θα αποτελέσουν τη σειρά iPhone 13 και θα έρθουν στο ίδιο μέγεθος με τα περσινά μοντέλα.

Αυτό που περιμένουμε όλοι να δούμε είναι οθόνες με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, ένα μικρότερο notch και ένα αρκετά ταχύτερο A15 Bionic chip. Στον τομέα των καμερών αναμένουμε την εισαγωγή δύο νέων modes, ένα αστροφωτογραφίας και ένα video portrait. Αναμένεται επίσης βελτιωμένος ultrawide φακός και καλύτερο οπτικό zoom στην καταγραφή video.

Apple Watch 7

Το νέο Apple Watch 7 αναμένεται με τον πρώτο ανασχεδιασμό του εδώ και χρόνια, περιλαμβάνοντας επίπεδες επιφάνειες και μεγαλύτερη οθόνη. Μάλλον θα διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και σίγουρα θα προσφερθούν νέα watchfaces.

AirPods

Υπάρχει περίπτωση την εμφάνισή τους να κάνουν και τα τρίτης γενιάς AirPods, τα οποία αναμένονται παρόμοια σε design με τα AirPods Pro, με μικρότερο στέλεχος και νέα θήκη.

Μικρότερες πιθανότητες εμφάνισης έχουν τα νέα MacBooks καθώς και ένα νέο iPad Mini. Τα νέα MacBook Pro στις 14 και 16 ίντσες θα περιλαμβάνουν τα νέα chips της Apple και θα επαναφέρουν τις θύρες HDMI και SD card. Το νέο iPad Mini αναμένεται να φέρει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση εδώ και μία δεκαετία, προσφέροντας μεγαλύτερη οθόνη και μοιάζοντας εμφανισιακά με το περσινό iPad Air.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των νέων προιόντων της Apple στης 20:00 στο παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό