ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το γυαλί οθόνης που προστατεύει το κινητό από κάθε χτύπημα, πτώση και γρατζουνιά!

PanzerGlass
PanzerGlass

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε χρήστη smartphone -πρακτικά όλων μας- είναι το να μας πέσει το κινητό από τα χέρια. Τα δευτερόλεπτα που απαιτούνται μέχρι να το σηκώσουμε και να ελέγξουμε την κατάσταση της οθόνης του, μοιάζουν με αιώνες στις περισσότερες περιπτώσεις. Πολύ απλά, διότι αν η οθόνη έχει πάθει ζημιά, τότε το smartphone -για το οποίο ενδεχομένως έχουμε πληρώσει ένα σεβαστό ποσό- μπορεί να καταστεί άχρηστο.

Αντίστοιχα, κάθε χτύπημα στη συσκευή μας, αλλά και κάθε γρατζουνιά, δημιουργεί προβληματισμό, ανησυχία, ακόμη και εκνευρισμό. Δεν είναι, άλλωστε, και το καλύτερο θέαμα ένα smartphone με γρατζουνιές σε εμφανή σημεία.

Αρκετοί καταναλωτές θεωρούν ότι μία θήκη μπορεί να προσφέρει ένα καλό επίπεδο προστασίας. Μόνο που η θήκη δεν καλύπτει την εμπρόσθια πλευρά της συσκευής μας, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η οθόνη, η οποία είναι και το πιο σημαντικό τμήμα ενός smartphone. Γιατί πολύ απλά, αν η οθόνη πάθει ζημιά, όχι μόνο δεν μπορείς να δεις τα posts των φίλων σου στο Facebook και το Instagram, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε το ποιοι σε καλούν!

Η απάντηση στο εν λόγω πρόβλημα είναι το να αποκτήσει κάποιος ένα γυαλί προστασίας οθόνης. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός. Διότι δεν είναι όλα τα γυαλιά τα ίδια και δεν προσφέρουν όλα το ίδιο επίπεδο προστασίας.

Panzer Glass
Panzer Glass - Προστατεύει το κινητό από κάθε χτύπημα, πτώση και γρατζουνιά!

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες διεθνείς έρευνες, λοιπόν, τα κορυφαία γυαλιά προστασίας για φορητές συσκευές κατασκευάζονται από την PanzerGlass. Πολύ απλά, τα συγκεκριμένα γυαλιά προστατεύουν από κάθε χτύπημα, πτώση ή γρατζουνιά. Και οι άνθρωποι της PanzerGlass, είναι τόσο σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων τους, ώστε η επίδειξη που κάνουν στους πελάτες τους είναι… με τη χρήση σφυριών!

Panzer_Glass2.jpg
Panzer Glass - Προστατεύει το κινητό από κάθε χτύπημα, πτώση και γρατζουνιά!

Ένα άλλο πλεονέκτημα των προϊόντων της PanzerGlass, τα οποία είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, είναι η ευρεία γκάμα συσκευών που καλύπτουν. Το κόστος ξεκινά από τα 14,95 ευρώ, το οποίο είναι μάλλον μικρό αν αναλογιστεί κάποιος τι μπορεί να γλυτώσει.

Επιπλέον, για όσους ανησυχούν για την εμφάνιση του κινητού τους, τα γυαλιά προστασίας της PanzerGlass εφαρμόζουν τόσο καλά πάνω στο smartphone για το οποίο προορίζονται, ώστε χρειάζεται να έχει κάποιος ένα ιδιαίτερα έμπειρο μάτι, προκειμένου να καταλάβει ότι υπάρχει γυαλί πάνω από την οθόνη.

Panzer_Glass_AntiBacterial.jpg
Panzer Glass - Τα προϊόντα της PanzerGlass δεν προσφέρουν μόνο προστασία από ζημιές και γρατζουνιές, αλλά και από τα βακτήρια!

Για όσους θέλουν δε πραγματικά ολοκληρωμένη προστασία, τότε αξίζει να ρίξουν μία ματιά και στα προϊόντα της PanzerGlass που αφορούν στην οπίσθια πλευρά των συσκευών τους. Εκεί δηλαδή που βρίσκεται η κύρια κάμερα, την οποία επίσης προστατεύουν εξαιρετικά οι διαφανείς θήκες της PanzerGlass. Σημειωτέον πως το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, ακόμη και αν κάποιος χρησιμοποιεί προϊόντα της PanzerGlass για την προστασία τόσο της εμπρόσθιας, όσο και της οπίσθιας πλευράς του smartphone του.

Ένα επιπλέον -και ιδιαίτερα σημαντικό- πλεονέκτημα είναι πως τα προϊόντα της PanzerGlass δεν προσφέρουν μόνο προστασία από ζημιές και γρατζουνιές, αλλά και από τα βακτήρια! Αυτό είναι εφικτό χάρη στην ειδική τεχνολογία που έχει αναπτύξει η PanzerGlass και προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία.

Δείτε το βίντεο:

Πρακτικά, τα προϊόντα προστασίας της PanzerGlass απευθύνονται σε όλους εκείνους που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο κάθε φορά που το smartphone τους έφυγε από τα χέρια -που δεν είναι και λίγες. Κάτι που σημαίνει ότι απευθύνονται ουσιαστικά σε όλους τους καταναλωτές για τους οποίους το smartphone είναι μία συσκευή, που αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους! Σε κάθε περίπτωση, να σημειώσουμε ότι όλες οι συσκευασίες της PanzerGlass είναι πιστοποιημένες από το Forest Stewardship Council (FSC) με την ένδειξη FSC MIX, κάτι που σημαίνει ότι κατασκευάζονται από μείγμα υλικών από δάση με πιστοποίηση FSC, ανακυκλωμένα υλικά και/ή ξύλο ελεγχόμενο από FSC.