ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ηot vivo Black Friday με τα Υ35 και Υ22S σε τιμές που θα σε σοκάρουν!

Ηot vivo Black Friday με τα Υ35 και Υ22S σε τιμές που θα σε σοκάρουν!

Πρόλαβε την vivo Black Friday, με το hero product vivo Y35 να «σπάει τα ταμεία», στα 199,90€ μόνο!

Όσοι επιθυμούμε εδώ και καιρό να επενδύσουμε σε κάποιο προϊόν τεχνολογίας, περιμένουμε με ανυπομονησία τη φετινή Black Friday. Διότι η μεγάλη, καθιερωμένη «γιορτή των προσφορών» μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας με τον πιο high tech τρόπο και κυρίως, παραμένοντας εντός του προϋπολογισμού μας.

Ειδικότερα, όσοι ενδιαφερόμαστε για την αγορά ενός νέου smartphone που θα αντικαταστήσει την παλιά μας συσκευή, δηλαδή όσοι ψάχνουμε μία αξιόπιστη συσκευή που θα μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πώς θα τα καταφέρουμε αυτό; Στρέφοντας την προσοχή μας αποκλειστικά στη mid-rage κατηγορία και εντοπίζοντας τα πιο δυνατά μοντέλα, εκείνα που «πρωταγωνιστούν» για τις επιδόσεις και την ασύγκριτη τιμή τους.

Και επειδή πλέον είναι λίγα τα smartphone που μπορούν να μας κάνουν να δούμε… αστεράκια με την τιμή τους, παρακάτω αποκαλύπτουμε τα δύο μοντέλα που μας προσφέρονται από τη vivo, τον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone στην Κίνα, και τα οποία υπόσχονται πως με τις λειτουργίες τους θα μας συστήσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης.

Λύνοντας το καθημερινό πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ένας από τους βασικότερους λόγους που αρκετοί από εμάς θα αλλάξουμε smartphone στη φετινή Black Friday, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της τωρινής συσκευής μας. Βλέπετε, όταν η στάθμη της μπαταρίας πέφτει από το 40% στο 16% μέσα σε λίγες ώρες ή όταν το κινητό μας χρειάζεται πλέον πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει μία πλήρης φόρτιση, μας προειδοποιεί πως χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση με ένα καινούργιο μοντέλο.

Και το μοντέλο vivo Y35 είναι ένας αξιόπιστος αντικαταστάτης που αξίζει σίγουρα την προσοχή μας, καθώς όπως και το μοντέλο vivo Y22S (4/64), διαθέτει μία ισχυρή μπαταρία 5000mAh αστείρευτης ενέργειας, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα της ταχείας φόρτισης. Κάπως έτσι, θα απολαμβάνουμε καθημερινά τα προνόμια μιας μεγαλύτερης αυτονομίας και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε πως ανά πάσα στιγμή, το smartphone μας μπορεί να κλείσει απροειδοποίητα και να μας αφήσει… ξεκρέμαστους, ειδικότερα στα μισά μίας απαιτητικής ημέρας που είμαστε εκτός σπιτιού.

Δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο από φωτογραφίες και βίντεο

Οι φωτογραφικές δυνατότητες ενός smartphone είναι από τα πρώτα πράγματα που ελέγχουμε, πριν αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε μία νέα συσκευή. Ωστόσο, επειδή θέλουμε να έχουμε στην τσέπη μας ένα εύχρηστο gadget, το οποίο θα μας προσφέρει εντυπωσιακές φωτογραφίες και ρεαλιστικά βίντεο, έχει σημασία να αναζητήσουμε ένα smartphone που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε συνθήκη, σε μία πρωινή, αλλά και σε μία νυχτερινή λήψη.

Κάτι τέτοιο κάνει η τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ και η selfie κάμερα των 16MP που διαθέτει το vivo Y35, ένα κινητό που με ένα μόνο «άγγιγμα» μπορεί να μας χαρίσει ευκρινή πορτραίτα και βίντεο υψηλής ανάλυσης, μαγικές πανοραμικές φωτογραφίες και ένα οπτικοακουστικό περιεχόμενο το οποίο αξίζει να μοιραστούμε με τους διαδικτυακούς μας φίλους στα social media. Όσο για το μοντέλο vivo Y22S (4/64), είναι εξοπλισμένο με τις τεχνολογίες Bokeh και Face Beauty, οι οποίες προσθέτουν ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε λήψη μας.

Απολαμβάνοντας καθηλωτικές, ζωντανές εμπειρίες θέασης μέσα από μία οθόνη LCD

Όσοι χρησιμοποιούμε το smartphone μας ως ένα μέσο ψυχαγωγίας, παίζοντας σε αυτό online games και παρακολουθώντας τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές ή εκπομπές, γνωρίζουμε καλά πως η οθόνη είναι «το Α και το Ω» για να απολαμβάνουμε καθημερινά καθηλωτικές, ζωντανές εμπειρίες θέασης και gaming. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να προτιμήσουμε μία συσκευή που η οθόνη της θα ξεπερνά σε μέγεθος τις 6.50 ίντσες, μία συσκευή που θα έχει πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης, τουλάχιστον 90Hz.

Μάλιστα, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι που καθιστούν τόσο το hero product της vivo Black Friday vivo Y35 όσο και το μοντέλο vivo Y22S (4/64) τους «πρωταγωνιστές» της μεσαίας κατηγορίας στα smartphone, καθώς η τιμή στην οποία μας προσφέρουν αυτά τα πλεονεκτήματα, ξεπερνά κατά πολύ τις κλασικές προδιαγραφές ενός mid-range κινητoύ. Επιπλέον, διαθέτουν και τα δύο απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες, αφού το vivo Y35 περιλαμβάνει 8GΒ RAM και 256GB ROM, ενώ το vivo Y22S έχει μνήμη 4GΒ RAM και 64GB ROM.

Για να αποκτήσουμε ένα αξιόπιστο smartphone που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του τρόπου ζωής μας, χωρίς να βγούμε εκτός budget, αξίζει να επωφεληθούμε από τη φετινή vivo Black Friday, η οποία μας προσφέρει το κορυφαίο μοντέλο vivo Y35 στην ανεπανάληπτη τιμή των 199.99 ευρώ! Εναλλακτικά, υπάρχει και το vivo Y22S, το οποίο είναι εξίσου δυνατό και με τα χαρακτηριστικά του, «ανεβάζει» τον πήχη για τους ανταγωνιστές του στη mid-range κατηγορία.