ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Black Friday: Το wearable της HUAWEI που μας συστήνει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Black Friday: Το wearable της HUAWEI που μας συστήνει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Καθώς ο χρόνος για τη φετινή Black Friday μετράει αντίστροφα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη καταλήξει στις αγορές που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή των προσφορών.

Ακόμη και αν δεν έχουμε εξακριβώσει σε ποιο μοντέλο τηλεόρασης, παπουτσιών ή οικιακού ρομπότ θα επενδύσουμε το budget μας, είμαστε βέβαιοι πως θέλουμε να προχωρήσουμε σε προσιτές, έξυπνες αγορές, οι οποίες θα βελτιώσουν και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά μας.

Ωστόσο, εκτός από την ψυχαγωγία, το σπίτι και την ένδυσή μας, υπάρχει ένας ακόμη τομέας που αξίζει να λάβουμε υπόψη μας και αυτός δεν είναι άλλος από την ευεξία μας. Βλέπετε, η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να μας προσφέρει εύχρηστα gadget, τα οποία μας επιτρέπουν να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της υγείας, της φυσικής κατάστασης, του ύπνου, ακόμη και των προπονήσεών μας. Και επειδή πολύ πρόσφατα επένδυσα σε ένα τέτοιο gadget, οφείλω να αναφέρω πως ένα «έξυπνο» ρολόι αποτελεί μία αγορά που αξίζει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού, ενόψει της Black Friday.

Και παρότι στην αγορά υπάρχουν αναρίθμητα μοντέλα διαθέσιμα, λίγα είναι αυτά που μας προσφέρουν την ακρίβεια, την ανθεκτικότητα, τον σχεδιασμό και τις προηγμένες λειτουργίες που περιλαμβάνει ένα wearable της HUAWEI, ενός brand που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα wearable. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω σας παρουσιάζω τα μοντέλα που «πρωταγωνιστούν» στην κατηγορία τους στη φετινή Black Friday, καθώς είναι αυτά που με τα χαρακτηριστικά τους μας συστήνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ μπορούμε να τα αποκτήσουμε σε μία ανεπανάληπτη τιμή, 100 ευρώ κάτω από την αρχική τους.

Ένα εύχρηστο gadget που μετατρέπεται σε έναν προσωπικό βοηθό υγείας

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν περίμενα πως θα ερχόταν η στιγμή που θα αντικαθιστούσα οικειοθελώς το αναλογικό ρολόι που φορούσα μέχρι πρόσφατα στον καρπό μου, με ένα πολύ πιο μοντέρνο και high tech. Ο λόγος που αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτήν την αντικατάσταση, είναι το γεγονός πως ήθελα με κάποιον τρόπο να βελτιώσω τις συνήθειές μου, χωρίς να δώσω στον εαυτό μου υποσχέσεις που δεν θα μπορούσα να κρατήσω. Και είναι αλήθεια πως φορώντας το εύχρηστο και κομψό HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium στον καρπό μου, είχα πραγματοποιήσει ήδη το πρώτο βήμα προς μία καλύτερη ζωή, ακόμη και αν δεν το γνώριζα τότε.

Διότι το συγκεκριμένο smartwatch, όπως και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic, μου προσφέρει τον προσωπικό βοηθό υγείας, Healthy Living Shamrock, ο οποίος μου υπενθυμίζει να ενυδατώνομαι τακτικά μέσα στη μέρα, να λαμβάνω τα φάρμακά μου στην ώρα τους και να αθλούμαι, ενώ με παρακινεί να αποκτήσω μία καθημερινότητα επίγνωσης, η οποία θα αποτελείται από ωφέλιμες συνήθειες.

Γνωρίζοντας καλύτερα τις δυνατότητες του νέου «συμμάχου» μου, εντυπωσιάστηκα εντοπίζοντας την εφαρμογή Ηλεκτροκαρδιογραφήματος-ECG που διαθέτει και η οποία έχει λάβει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όχι μόνο επειδή μου δίνει μία ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία της καρδιάς μου και μου επιτρέπει να εντοπίζω τους πιθανούς κινδύνους, αλλά διότι αρκεί ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που υπάρχει στα πλαϊνά του ρολογιού, για να μου προσφέρει σε πραγματικό χρόνο τις πιο ακριβείς καταγραφές. Κι όμως, αρκεί ένα πάτημα 30 δευτερολέπτων στο κουμπί, για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα στην οθόνη του smartwatch, αμέσως μετά τη μέτρηση.

Πιο αναλυτικά, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro μπορεί και πραγματοποιεί έγκυρα ηλεκτροκαρδιογραφήματα, παρακολουθεί σε 24ωρη βάση τον καρδιακό παλμό μου μέσω του TruSeen™ 5.0+, ενώ χάρη στον αισθητήρα της εφαρμογής ECG, ελέγχει τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή. Βέβαια, οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται μόνο στις παραπάνω, καθώς οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του smartwatch, μου επιτρέπουν να κάνω έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση και μου παρέχουν προσαρμοσμένες συμβουλές, οι οποίες βελτιώνουν την υγεία του καρδιαγγειακού μου συστήματος.

Extra tip: Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία SpO2 το «έξυπνο» ρολόι μου μπορεί και παρακολουθεί το επιπέδου του οξυγόνου στο αίμα μου, ενώ με τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 με βοήθησε σταδιακά να αποκτήσω μία καλύτερη ρουτίνα ύπνου, ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολο είναι το πρόγραμμά μου.

Ένας ανθεκτικός, αδιάβροχος και high tech βοηθός καταδύσεων για τον καρπό μας

Όσοι ενημερώνονται σχολαστικά γύρω από θέματα που αφορούν στην τεχνολογία, σίγουρα γνωρίζουν τη μεγάλη παράδοση που έχει η HUAWEI στα wearable. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν το HUAWEI WATCH GT 3 Pro από κάθε άλλο smartwatch. Και μία από αυτές τις λεπτομέρειες είναι η λειτουργία Free Diving, μεταξύ όλων των άλλων αθλητικών λειτουργιών που διαθέτει, η οποία εμπνέει όσους ασχολούμαστε με την κολύμβηση και τις καταδύσεις, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να «ανεβάσουμε» τις επιδόσεις μας.

Ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο «έξυπνο» ρολόι παρουσιάζει αυξημένη ανθεκτικότητα στο νερό, μπορεί να μας συντροφεύει στις ελεύθερες καταδύσεις που πραγματοποιούμε, φτάνοντας έως και 30 μέτρα βάθος, ενώ μας παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας με προσαρμόσιμους πίνακες. Κάπως έτσι, λειτουργεί ουσιαστικά ως ένας εξατομικευμένος βοηθός, ο οποίος μας παρακινεί να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας στις καταδύσεις και την κολύμβηση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, δηλαδή το κορυφαίο «έξυπνο» ρολόι που κυκλοφορεί στις εντυπωσιακές εκδόσεις Titanium και Ceramic, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επιλέξουμε εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στο γούστο μας.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο από τα δύο και αν επιλέξουμε να αγοράσουμε στη φετινή Black Friday, θα μπορέσουμε να το κάνουμε δικό μας σε μία μοναδική τιμή, 100 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του smartwatch. Έτσι, θα έχουμε πραγματοποιήσει μία αξιόπιστη και προσιτή επένδυση, η οποία σε βάθος χρόνου θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε για τον εαυτό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.