ΚΟΣΜΟΣ

Ο Jim Carrey εγκατέλειψε το twitter λόγω Έλον Μασκ

Ο Jim Carrey εγκατέλειψε το twitter λόγω Έλον Μασκ
Jim Carrey
Associated Press

Ο Jim Carrey προστίθεται στη λίστα με τους διασήμους που εγκατέλειψαν το Twitter μετά την εξαγορά.

Την απόφαση να εγκαταλείψει το Twitter λόγω του Έλον Μασκ πήρε ο γνωστός ηθοποιός Jim Carrey, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση για την εξαγορά της πλατφόρμας, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Ο Jim Carrey αποχαιρέτησε αναρτώντας ένα καρτούν. Μάλιστα, ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους διασήμους που εγκατέλειψαν το Twitter μετά την εξαγορά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Shonda Rhimes, David Simon, Toni Braxton, Whoopi Goldberg, Gigi Hadid, Chelsey "Sully" Sullenberger, Alex Winter και άλλοι.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει λίγο το Χόλιγουντ και ασχολείται κυρίως με την τέχνη του. Συνεργάστηκε με τον animator («Toy Story», «Monsters Inc.», «Finding Nemo») και σκηνοθέτη («Dr. Seuss' Horton Heard a Who!», «Free Birds») Jimmy Hayward, για το animation που ανήρτησε στο Twitter ως «αντίο».

«Είναι βασισμένο στη ζωγραφιά μου, με έναν τρελό γέρο Φύλακα Φάρου, που στέκεται γυμνός μέσα στην καταιγίδα, καλώντας τους αγγέλους και φωτίζοντας τη λάμπα του, για να μας καθοδηγήσει μέσα στη νύχτα», έγραψε ο Τζιμ Κάρεϊ.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε ακόμα:

Twitter: Γιατί ο Μασκ κήρυξε πόλεμο στην Apple - Η «μάχη των γιγάντων»

ΗΠΑ: Ο Λ.Οίκος παρακολουθεί στενά το Twitter για τυχόν παραπληροφόρηση

Twitter: «Λουκέτο» στο γραφείο των Βρυξελλών - «Πόλεμος» με την ΕΕ ;