ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η κομψή και γεμάτη στυλ COOLPIX S6400 με zoom 12x

Η κομψή και γεμάτη στυλ COOLPIX S6400 με zoom 12x

Η Nikon εμπλουτίζει σήμερα τη σειρά φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με την COOLPIX S6400, μια πραγματικά κομψή φωτογραφική μηχανή, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, με ιδιαίτερα μεγάλο zoom, που κάνει τη λήψη φωτογραφιών της οικογένειας και των φίλων σας αληθινή απόλαυση.

Προσθέτοντας μια πινελιά στυλ σε κάθε φωτογραφία ή video που τραβάτε, μπορείτε να χειριστείτε την εξαιρετικά λεπτή COOLPIX S6400 μέσω μιας οθόνης αφής 7,5 cm (3 ιντσών), η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τις φωτογραφίες σας και να εφαρμόζετε σε αυτές μια σειρά δημιουργικών εφέ. Παράλληλα, ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 megapixel συνδυάζεται με το οπτικό zoom 12x για να σας χαρίζει ζωντανές φωτογραφίες και video σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Nikon Europe, σχολίασε: «Η COOLPIX S6400 είναι μια μοναδικά κομψή φωτογραφική μηχανή που μπορείτε να έχετε στην τσέπη σας όταν κάνετε πάρτι με φίλους ή στην τσάντα σας όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο. Διαθέσιμη σε πέντε μοντέρνα και πρωτότυπα χρώματα, εξασφαλίζει ότι κάθε φωτογραφία που τραβάτε, από άριστα πορτραίτα μέχρι μαγευτικά τοπία, είναι φωτογραφία τραβηγμένη με στυλ.»

Compact γοητεία

Οι εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες και η δυνατότητα αποτύπωσης μεγάλης ποικιλίας φωτογραφικών στιγμών δεν απαιτούν απαραίτητα μεγάλα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών. Παρά το λεπτό της σώμα των 19,8 mm , η COOLPIX S6400 ενσωματώνει έναν ευρυγώνιο φακό NIKKOR με οπτικό zoom 12x, που επιτρέπει τη μεγέθυνση για σπουδαίες κοντινές λήψεις ή τη σμίκρυνση για να φωτογραφίσετε μια μεγάλη ομάδα φίλων σας.

Σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού

Είτε φωτογραφίζετε ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα είτε μια βραδινή συναυλία είτε ένα ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών, θα διαπιστώσετε πραγματικά τα πλεονεκτήματα του αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 megapixel. Με κάθε pixel να δέχεται περισσότερο φως, αυτός ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας εικόνας λειτουργεί με τον επεξεργαστή EXPEED C2 για να αποδώσει καθαρές λήψεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Έξυπνο άγγιγμα

Με την COOLPIX S6400 δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε εξυπνάδα και εμφάνιση, γιατί μπορείτε να τα έχετε και τα δύο. Η εξελιγμένη οθόνη LCD 7,5 cm (3 ιντσών) 460.000 κουκκίδων σάς προσφέρει διαισθητικό, μέσω αφής, χειρισμό κατά τη διάρκεια της λήψης φωτογραφιών και της αναπαραγωγής, χάρη στην ομαλή τεχνολογία αφής και την ανακλαστική επίστρωση της τεχνολογίας καθαρής έγχρωμης οθόνης της Nikon. Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία που θέλετε, η λειτουργία Γρήγορων Εφέ σάς επιτρέπει να δώσετε στη φωτογραφία σας περισσότερο στυλ στη στιγμή. Πατήστε το εικονίδιο των εφέ στην οθόνη αφής της φωτογραφικής μηχανής για να επιλέξετε μέσα από 19 διαφορετικά εικονίδια εφέ, συμπεριλαμβανομένου του εφέ μηχανής-παιχνιδιού, του χρώματος επιλογής και του εφέ ζωγραφιάς.

Εγγραφή video Full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο

Χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί εγγραφής video, το οποίο πραγματοποιεί άμεση μετάβαση από τη φωτογράφιση στη βιντεοσκόπηση, μπορείτε να εγγράψετε video Full HD όποτε θέλετε και να εστιάσετε στη δράση με τον φακό 12x. Η λειτουργία παύσης εγγραφής σάς επιτρέπει να διακόπτετε και κατόπιν να συνεχίζετε τη βιντεοσκόπηση, ενώ η φωτογραφική μηχανή δημιουργεί ένα αρχείο video για ομαλή αναπαραγωγή του video.

Άλλες βασικές δυνατότητες

Έξυπνο σύστημα ελέγχου AF: Η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα την καλύτερη μέθοδο εστίασης για ευκρινή αποτελέσματα, όποιο και αν είναι το θέμα σας, όπου και αν βρίσκεται μέσα στο κάδρο.

20 λειτουργίες σκηνής: Εξασφαλίστε σπουδαία αποτελέσματα επιλέγοντας απλώς τη λειτουργία που ταιριάζει στις συγκεκριμένες συνθήκες λήψης ή αφήστε τον αυτόματο επιλογέα σκηνής να επιλέξει την ιδανική λειτουργία σκηνής για εσάς.

Απόσβεση κραδασμών (VR) με μετατόπιση φακού: Τραβήξτε σταθερές φωτογραφίες και video χάρη στην τεχνολογία αυτόματης απόσβεσης κραδασμών της Nikon, η οποία αντισταθμίζει σε πραγματικό χρόνο το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.

Λειτουργία κατά του θαμπώματος. Η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO έως 3200 συμβάλλει στη λήψη ακόμα πιο ευκρινών εικόνων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία ανίχνευσης κίνησης αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και την κίνηση του θέματος. Οι λειτουργίες Νυχτερινού Πορτραίτου και Νυχτερινού Τοπίου αποτυπώνουν ευκρινείς φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία αυτόματου HDR εξασφαλίζει λεπτομερείς φωτογραφίες σκηνών με υψηλή αντίθεση, όπως μιας ηλιόλουστης παραλίας.

Εύκολη πανοραμική λήψη 360°/180°: Μετακινήστε τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή οριζόντια, για δυναμικές πανοραμικές λήψεις.

Η COOLPIX S6400 διατίθεται σε πέντε χρώματα: μαύρο, κόκκινο, ασημί, μοβ και μπλε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com