ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κερδίστε ένα HTC One S!

Κερδίστε ένα HTC One S!

Κάνε Like και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Το newsbomb.gr προσφέρει ένα HTC ONE S αξίας 559 ευρώ, το νέο smartphone με εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο!

Το HTC One S είναι για όλους εκείνους που επιθυμούν ένα Smartphone υψηλής ποιότητας μικρότερου μεγέθους.

Διαθέτει την ισχύ του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4, με διπύρηνη μονάδα επεξεργασίας έως και 1,5 GHz. Η οθόνη του έχει μέγεθος 4,3 ιντσών και είναι κατασκευασμένη από καμπύλο γυαλί Gorilla της Corning™. Το HTC One S υιοθετεί τον καινοτόμο σχεδιασμό ενιαίου μεταλλικού σώματος της HTC, περιορίζοντας όμως το πάχος της συσκευής σε μόλις 7,9 mm, καθιστώντας το έτσι το πιο λεπτό τηλέφωνο της HTC μέχρι τώρα.

Το HTC One S διατίθεται με δύο νέα φινιρίσματα που ανοίγουν νέους δρόμους στην καινοτομία των κινητών τηλεφώνων.

Το πρώτο είναι μια εξαιρετικά ματ μαύρη επιφάνεια κεραμικού μετάλλου, αποτέλεσμα μιας επεξεργασίας μικρο-οξείδωσης τόξου (microarc oxidation - MAO), η οποία αρχικά αναπτύχθηκε για χρήση στους δορυφόρους. Μετατρέπει την επιφάνεια του ενιαίου σώματος αλουμινίου σε μια κεραμική, εξαιρετικά πυκνή κρυσταλλική δομή η οποία είναι τέσσερις φορές πιο σκληρή από το ανοδιωμένο αλουμίνιο, κάτι που βοηθά το HTC One S να δείχνει άψογο στο πέρασμα του χρόνου. Το δεύτερο φινίρισμα για το HTC One S οδηγεί την ανοδίωση σε νέα επίπεδα, χάρη σε μια νέα επεξεργασία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία δημιουργεί μια βαθμιαία εξασθένηση από ανοιχτό σε σκούρο με πανέμορφο και εκλεπτυσμένο οπτικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα του Newsbomb στο facebook και δηλώστε συμμετοχή. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 14:00.