ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μειωμένο το ενδιαφέρον για το iPad Mini

Μειωμένο το ενδιαφέρον για το iPad Mini

Η τιμή του iPad Mini της Apple είναι αρκετά υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών του, έτσι την ημέρα της κυκλοφορίας του προσέλκυσε αισθητά μικρότερο πλήθος από την κυκλοφορία άλλων συσκευών της Apple.

Μόλις 50 άτομα περίμεναν έξω από το κατάστημα ενώ στο παρελθόν, όπως στην κυκλοφορία του iPhone 4S ή του iPhone 5, η ουρά συνεχιζόταν για πολλά οικοδομικά τετράγωνα.

Μια ώρα μετά το άνοιγμα του καταστήματος, ο αριθμός των καταναλωτών είχε πια επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Την ίδια στιγμή σε άλλες πόλεις, όπως το Άμστερνταμ, το Μόναχο και τη Φλόριντα σχηματίστηκαν μεν ουρές οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές που είχαν δημιουργηθεί για το iPhone 5. Το ίδιο συνέβη και στα καταστήματα της Νέας Ζηλανδίας και της Ιαπωνίας.

Κάποιοι καταναλωτές μάλιστα στο Τόκιο πρόλαβαν να αποκτήσουν το νέο tablet παρά το γεγονός ότι έφτασαν μια ώρα μετά το άνοιγμα του καταστήματος, αφού δεν υπήρχε καθόλου ουρά. Περίπου 100 άτομα που περίμεναν μέχρι τις 8 το πρωί πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν μέσα σε μια ώρα.

Παρά τις αρκετά θετικές κριτικές του iPad Mini, αρκετοί καταναλωτές εμφανίζονται απογοητευμένοι τόσο με τα μειωμένα χαρακτηριστικά του, την έλλειψη Retina οθόνης καθώς και με την αυξημένη τιμή του.