ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρουσιάστηκε το Nokia 910

Παρουσιάστηκε το Nokia 910

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό τηλέφωνο αλλά δεν θέλετε να σταματήσετε να ελέγχετε μονίμως το twitter και το facebook όπου και αν βρίσκεστε, η Nokia έχει την λύση.

Η φινλανδική εταιρεία παρουσίασε σήμερα επίσημα το Nokia 910, ένα φθηνό και συμβατικό τηλέφωνο χωρίς οθόνη αφής και κάμερα αλλά με ενσωματωμένα προγράμματα Facebook και Twitter. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να κυκλοφορήσει το 910 σε αναδυόμενες αγορές όπως της Κίνας και της Ινδίας, αλλά και στις αγορές της Ευρώπης στοχεύοντας καταναλωτές που δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά χρήματα για την αγορά ενός ακριβού smartphone.

Το Nokia 910 κοστίζει μόλις 42 δολάρια, περίπου 32 ευρώ και ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα έναντι των smartphones είναι η αυτονομία του, 33 ημέρες σε stand-by και πάνω από 7 ώρες κλήσεων. Διαθέτει οθόνη 1.8 ιντσών, υποδοχή microSD, ραδιόφωνο, εφαρμογές κοινωνικών δικτύων και internet browser. Έτσι θα μπορείτε να πλοηγείστε στο διαδίκτυο, να επισκέπτεστε το Facebook και το Twitter, να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ακόμα και να παίζετε παιχνίδια της Electronic Arts και της Zynga.

Το Nokia 910 θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του χρόνου στις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης.