Η HP και η Universal Music Group ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η HP και η Universal Music Group ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η HP και η Universal Music Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικό event με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες στο Athens Metro Mall

 

Επισκεφθείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ενημερωθείτε για τα μοναδικά προϊόντα της HP

Στο περίπτερο της HP,από 18 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη νέα σειρά consumer PCs με Microsoft® Windows® 8 και να μάθουν περισσότερα για την πλατφόρμα HP Connected Music. Η πλατφόρμα αυτή  προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής ένα νέο τρόπο να απολαύσουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, παρέχοντας αποκλειστικό υλικό αλλά και πρόσβαση στην ασυναγώνιστη λίστα διεθνών καλλιτεχνών της Universal Music.

Μετά το τέλος των έξι συναυλιών από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος  Σαμπάνης και οι Professional Sinnerz, πέντε τυχεροί  θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον καλλιτέχνη της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

19 Δεκεμβρίου: Γιώργος Σαμπάνης

20 Δεκεμβρίου: Δήμος Αναστασιάδης

27 Δεκεμβρίου: Professional Sinnerz– Ηλίας Βρεττός

28 Δεκεμβρίου: Κωνσταντίνος Αργυρός – Ελευθερία Ελευθερίου 

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.30, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, μπροστά στη στάση μετρό Αγίου Δημητρίου).