Το νέο VeroTablet με τις πολλές δυνατότητες σε μια μοναδική τιμή

Το νέο VeroTablet με τις πολλές δυνατότητες σε μια μοναδική τιμή

Aκόμα ένα νέο VEROtabletέρχεται από την ΟΚΤΑΒΙΤ στην ελληνική αγορά με τη διάθεσητου μοντέλου Α8826 στις 8”. A 8826Dualcore

Η ΟΚΤΑΒΙΤ συνεχίζοντας την επιτυχημένη διάθεση των VEROTablets στην ελληνική αγορά , διαθέτει από τις 17 Δεκεμβρίου 2012  το νέο μέλος των υπολογιστών Verotablets. Πρόκειται για το Α8826στις 8 ίντσες .

Το νέο VeroTablet Α8826 8” με λειτουργικό Android 4.0.4 συνδυάζει με αρμονικό τρόπο φορητότητα, χρηστικότητα, ποιότητα και επιδόσεις.Το μέγεθος του αλλά και το μικρό του βάρος (μόλις 456 γραμμάρια) το καθιστούν ιδανικό ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού  ενώ σε συνδυασμό με το 4:3 format της οθόνης του παραμένει ιδιαίτερα λειτουργικό

Η  περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή video από το YouTube είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A8826 8”!

Η CapacitiveMultiTouch οθόνη του διακρίνεται για την πιστότητα των  χρωμάτων της  και δημιουργεί ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.Η οθόνη προστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια. Το Tablet διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή της επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με τον τρόπο που κρατιέται η συσκευή.

Η ποιοτική κατασκευή του Vero A8826 8" ολοκληρώνεται από την πίσω όψη η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Διαθέτει 2 κάμερες, ιδανικές είτε για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς, είτε για λήψη φωτογραφιών ή video. Έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια Micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται ακόμη περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες.

Βασίζεται στον επεξεργαστή DualCoreCortex A9 (Amlogic 8726-MX) 1.5GHz (με μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας - για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας) ο οποίος διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του. Επιπρόσθετα  ενσωματώνει κάρτα γραφικών DualCoreMali 400.

Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3 και ανέρχεται στο 1GB.

Διαθέτει mini USB 2.0 θύρα, μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί το Tablet με προσωπικό υπολογιστή και να μεταφερθούν αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη. Εξοπλίζεται με θύρα HDMI η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με την τηλεόραση  ή οποιοδήποτε άλλο monitor αλλά και Bluetooth για ανταλλαγή αρχείων με το κινητό  ή ακόμη για σύνδεση ασύρματου πληκτρολογίου.

Επίσης μπορεί να συνδεθεί με 3GUSBdongleγια dataκινητής τηλεφωνίας

Kαλύπτεται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 159€.

Η συσκευασία περιέχει:

• Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης
• φορτιστή ρεύματος
• USB to mini USB καλώδιο/αντάπτορα (αρσενική υποδοχή)
• USB to mini USB καλώδιο/αντάπτορα (θηλυκή υποδοχή)
• Ακουστικά