Νέες λύσεις φορητών φορτιστών από τη Sony

Νέες λύσεις φορητών φορτιστών από τη Sony
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι φορτιστές USB πολυμερών ιόντων- λιθίου, CP-F1L και CP-F2L, προσφέρουν υψηλή χωρητικότητα, γρήγορη φόρτιση και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό από αλουμίνιο για εύκολη μεταφορά.

Οι νέοι φορητοί φορτιστές μπαταρίας USB, CP-F1L και CP-F2L, από τη Sony ικανοποιούν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτή να μπορεί να φορτίζει τις συσκευές του, ακόμα και όταν βρίσκεται σε κίνηση.

Διαθέτουν εξαιρετικά λεπτά σώματα αλουμινίου και πολύ ελαφριές μπαταρίες πολυμερών ιόντων–λιθίου και αποτελούν την ιδανική λύση για φόρτιση πολλών φορητών συσκευών. Τόσο ο φορτιστής CP-F1L, όσο και ο CP-F2L σάς προσφέρουν μία αξιόπιστη πηγή εφεδρικής ισχύος σε επείγουσες καταστάσεις, ώστε να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, χωρίς να φορτώνετε με επιπλέον βάρος τις αποσκευές σας.

«Η σειρά των φορητών φορτιστών μας παρέχει πραγματική αξία και μία καλύτερη ψηφιακή ζωή για όλους» δήλωσε ο κος Hasegawa Kazutaka, General Manager της Energy products, Media & Peripherals Europe, της Sony Europe. «...Τα smartphones και ταtablets παίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας – έτσι, μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα όταν τελειώσει η μπαταρία τους.

Οι καταναλωτές, χάρη στους νέους φορητούς φορτιστές CP-F1LκαιCP-F2L, δεν χρειάζεται να ανησυχούν αν τους τελειώσει η μπαταρία. Απολαμβάνουν τη ζωή τους και κρατάνε επαφή με τους δικούς και την οικογένειά τους, όσο θέλουν.»

Με πάχος μόλις 9,4 χλστ και βάρος 125 γρ., το μοντέλο CP-F1Lέχει χωρητικότητα μπαταρίας 3.500mAh, έτσι ώστε οι χρήστες των smartphone να μπορούν να επαναφορτίζουν τα τηλέφωνά τους 1,5 φορά1με υψηλή έξοδο 1,5A. Με έξοδο 2,1A, το μοντέλο CP-F2Lπροσφέρει ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα 7.000 mAhμέσα σε ένα λεπτό σώμα 12,9 χλστ. με βάρος 198 γρ. και έχει δυνατότητα φόρτισης ενός smartphone μέχρι 3 φορές.

Το μοντέλο CP-F2Lδιαθέτει, επίσης, διπλές θύρες εξόδου ισχύος USB, παρέχοντας στους χρήστες την ευελιξία να φορτίζουν περισσότερες από μία φορητές συσκευές τη φορά. Μπορείτε να φορτίσετε και τους δυο αυτούς φορτιστές μέσω, είτε ενός προσαρμογέα AC, είτε μίας θύρας USB σε έναν υπολογιστή ή ένα notebook. Χάρη στον παρεχόμενο προσαρμογέα AC, μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το φορτιστή αλλά και τη φορητή συσκευή. Παρέχεται, επίσης, ένα καλώδιο micro USB 50 εκ. και για τα δυο μοντέλα, για φόρτιση on the go.

Οι φορτιστές CP-F1L και CP-F2L έχουν πολλά να αποκομίσουν από την 20ετή τεχνολογία και την εμπειρία στην κατασκευή επαναφορτιζόμενων μπαταριών ιόντων-λιθίου (Li-ion) της Sony. Η τεχνολογικά καινοτόμα μπαταρία πολυμερών ιόντων-λιθίου, που υπάρχει και στους δυο φορτιστές, διατηρεί μέχρι και το 80% της δυνατότητας φόρτισης, που έχει, μετά από ένα χρόνο και μπορεί να επαναφορτιστεί 500 φορές.

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν προ-φορτισμένη ισχύ περίπου 50% για επείγουσες καταστάσεις, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να φορτίζουν τις κινητές συσκευές τους, από τη στιγμή που τις αγοράζουν. Οι νέοι φορητοί φορτιστές μπαταρίας USB, CP-F1LκαιCP-F2L, από τη Sony είναι διαθέσιμοι στην αγορά από Φεβρουάριο του 2013.

Η πραγματική χωρητικότητα φόρτισης ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας, τις συνθήκες φύλαξης και τη φορητή συσκευή.

PHOTO GALLERY