Διευρυμένα καθήκοντα για τον Κώστα Κασταμονίτη στην HTC

Διευρυμένα καθήκοντα για τον Κώστα Κασταμονίτη στην HTC

Ανέλαβε και καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ

 Ο Κώστας Κασταμονίτης διευρύνει τις αρμοδιότητες αφού από τον Ιανουάριο ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων για τις περιοχές της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ, τα οποία θα ασκεί παράλληλα με τα καθήκοντα του Product Manager που έχει αναλάβει από τον Απρίλιο του 2010.

Ο κος Κασταμονίτης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος και της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο του 2008 έως τον Μάρτιο του 2010 κατείχε τη θέση του Sales Account Executive στην Intracom Telecom και παλαιότερα είχε εργαστεί ως Business Product Manager στην Forthnet.

Σχετικά με την HTC

Η HTC Corporation (HTC) είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί καινοτόμες συσκευές που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ταϊβάν, με κωδικό 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.